DoubleTree by Hilton Moda, anne adaylarının doğum stresini üzerinden atarak arkadaşları, aileleri ve sevdikleri ile birlikte moral depolayacakları, popülerliği gün geçtikçe artan Baby Shower partilerinin yeni durağı oldu.
DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, Hoş Geldin Bebek Partileri için Executive Şef Sinan Duran’ın hazırladığı özenli ve yaratıcı menülerle hem damakları hem de gözleri şenlendiren günlere ev sahipliği yapıyor.
Anadolu Yakası’nın buluşma noktası DoubleTree by Hilton Moda, “Hoş Geldin Bebek” ve “Doğum Günleri” için hazırladığı özel parti konseptiyle anne adayını ve çocukları hoş tutacak her ayrıntıyı titizlikle planlıyor. DoubleTree By Hilton Istanbul-Moda misafirlerini farklı dünyalara götürecek benzersiz kutlama paketlerini profesyonel kadro ve kusursuz hizmet anlayışı ile sunuyor.
DoubleTree by Hilton Moda’da “Hoş Geldin Bebek” Günleri
Şef Sinan Duran’ın Baby Shower kutlamaları için hazırladığı yaratıcı menüler hem tadı hem görüntüsü ile benzersiz…
“Yanan Yıkılan Kapanan Tiyatrolar Baba Sahne’nin Localarında Yaşıyor!”
“İkiz Çocuk Yetiştirirken Dikkat Edilecekler”
“Covid Sonrası Kalp Krizi Geçirene Mini By-Pass Yapılır mı?”
“Maden Suyu Tüketimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler”
“Victoria Secret Meleği Maryna Linchuk İlk Kez Türkiye’ye Geliyor…”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32