İlk oğlu Kuzey’e hamile kaldığında iş hayatına tam gaz devam ettiğini belirten Çağla Şıkel, “Hamilelik tempomu düşürmedi, uzun süre çalışmalarıma aynen devam ettim diyebilirim. Doğum sonrası için sabah programına iki ay içinde başlayabilirim diye plan yapmıştık kanalla, aynen öyle oldu” diyor.
İlk doğumundan 40 gün sonra podyuma çıktığını söyleyen Çağla Şıkel, www.workingmother.com.tr’nin “İşe başlayınca suçluluk duydunuz mu” sorusunu şöyle cevaplıyor: “Suçluluk duygusu değil de ‘Şimdi ne yapıyordur, karnı aç mı, ağlıyor mu, uykusunu aldı mı, gazı var mı’ gibi sorular sıklıkla kafamı meşgul etti. Zamanla alışıyor insan. Neticede ben çalışan bir anneyim.”
Eşi Emre Altuğ’un nasıl bir baba olduğu, kendi formunu nasıl koruduğu, çocuklarının eğitiminde nelere dikkat ettiği ve annelik hakkında daha birçok konu ve anının paylaşıldığı röportajın ayrıntıları için www.workingmother.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
“En Fazla Biraz Gecikiyorum”
www.workingmother.com.tr, manken, oyuncu, sunucu ve iki çocuk annesi Çağla Şıkel ile çalışan anneliğe dair samimi bir röportaj yaptı.
DİĞER HABERLER
Hamilelikte Demir Eksikliğine Dikkat!
Hamilelik döneminde anne ve bebek sağlığı için demir çok önemli bir yer taşıyor.
Bir Haftalık Ara Tatili Verimli Geçirme Önerileri
Eğitim öğretim yılının birinci ara dönem tatili bitmek üzere...
“Nar’ın Türkiye Prömiyeri Antalya’da”
“Bodrum Yaz Konserleri Başlıyor”
“Art Design Özlem Süer İş Birliği ile Paris Fashion Week’te”
“Erkeklerin Sevdikleri, Kadınların Sevmedikleri”
“Deniz Seki’nin İkinci Kitabı `Mutluluğa Söz Verdim` Mayısın Son Haftası Raflarda”
“Doğumdan Sonra Kilolar Neden Verilemiyor?”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












