• Yüksek topuklu bir ayakkabı giyin ve ayağınızın teki ile diğer bacağınızı okşayın. Ama bunu farkında değilmiş gibi yapın.
• Giydiği pantolonu belli belirsiz elleyin ve iyi durdukları kadar, kumaşının da ele güzel gelen bir dokusu olduğunu söyleyin. Sonra da gözlerine imalı bakın.
• Göbeğinizi açıkta bırakan bir tişört giydiğinizde, üst raflardan bir şey almak için uzanabildiğiniz kadar uzanın.
• Arkadaş grubunuzla çıktığınız bir yemekte, masanın altından ayağınızla erkek arkadaşınızın bacağını okşayın ve hiçbir şey yapmıyormuş gibi konuşmanıza devam edin.
• Tarkan'ın eski klibindeki gibi, bir dilim çikolatayı hatta bir tek spagettiyi bile onunla paylaşın.
• Gözlüğünüzü çıkardıktan sonra herhangi bir yere koyacağınıza tek ucundan dudaklarınızın arasına sıkıştırıp öyle tutun.
• Evde duş alırken, sırtınızı sabunlayamadığınızı söyleyin ve masumane bir şekilde ondan sırtınızı sabunlamasını isteyin.
• İnce askılı bir elbise giyin ve askılardan birini zaman zaman omzunuzdan düşürün ve onun gözlerinin içine muzipçe bakarak askıyı düzeltin.
• Konuşmanıza seksi çağrıştıran kelimeler serpiştirin, örneğin çikolatalı dondurma yerken, dondurmanın çok şehvetli bir tadı olduğundan bahsedin.
Onu Kışkırtın!
Onu kışkırtmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre... İşte onu kışkırmanın püf noktarı...
“Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2013 | Kith&Kin Serra Kefeli”
“37.İstanbul Film Festivali’nin Basın Toplantısı Yapıldı”
“76. Oscar ödüllerinin tüm adayları ”
“Nilay Dorsa Kesenin Ağzını Açtı Klibi Phuket Adasında Çekti”
“Aşkınıza masalsı bir dokunuş!”
“Geleceğin Teknolojilerine En Hazır Ülkeler Belli Oldu!!!”
“Türkiye`nin İlk ve Tek Acılı Lezzetler Festivali Acı Fest Chili&Chill”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32