Seks artık sizi çekmiyor!
Bunun için sekse renk katacak, cazip kılacak yöntemler uygulamalısınız...
Çalışma hayatının etkisi
Çalışan bir kadınsınız ve iş ortamınızda oldukça gergin saatler yaşıyorsunuz. Eve geldiğinizde doğal olarak iş yaşamında yaşadıklarınız özel hayatınıza yansıyor. Bu nedenle seks yapmaktan vazgeçmiş olabilirsiniz. Ya da çalışmıyorsunuz, çocuklarınız var ve bütün gün evle uğraşıyorsunuz, bu monotonluk da sizin seksten soğumanıza neden olabilir. İlk önce beyninizde sizi meşgul eden kötü düşünceleri bir kenara atın, kendinizi sevdiğiniz erkeğin kollarına bırakın.
Aynı şeyleri yapmayın
Belki de partnerinizle birlikte aynı pozisyonda aynı şeyleri yapmaktan bıktınız. O zaman ilişkinize heyecanlar katın, eşinizi de buna ortak edin. Küçük oyunlar oynayın, fantezilerinizi gerçekleştirin. Bu, ilişkinize renk getirecek, cinsel isteği karşılıklı olarak artıracaktır. Böylece seks daha eğlenceli bir hal alacaktır.
Adet dönemlerinde
Özellikle kadınlar adet dönemleri yaklaştıkça sinirli, asabi olurlar. Bazı günlerde hormonların etkisiyle seks istemeyebilirler. Bu doğaldır ve bunu aşmanız için spor yapmak en önemli etkendir. Bu dönemde kendinizi sekse beyin olarak hazırlayabilirsiniz. Örneğin; neler yapacağınızın hayalini kurarak, partnerinizi düşünür ve rahatlarsınız.
Doğum kontrol hapları
Doğum kontrol haplarının hormonlar üzerinde yaptığı değişiklikler nedeniyle olumsuz etkilenebilirsiniz. Bu haplar vajinanın kuruluğunu artırır ve cinsel isteksizlik ortaya çıkar. Bu nedenle doktor kontrolünde kendinize uygun bir hap kullanmalısınız.
DİĞER HABERLER
Değersizlik Duygusu ile Nasıl Baş Edilir?
Değersizlik duygusu ve kendini değerli hissetmek birçok insan için önem taşır.
Neye Göre Çekici Neye Göre Güzel?
Çirkin erkeklerin yanında neden sürekli güzel kadınlar olur, dolgun bir vücut daha mı çekicidir?
““Dimdik” Oturmak da Ağrı Yapıyor! ”
“Çağla Şikel ile Milla by Trendyol “Dark Romance” Koleksiyonu”
“Mavi 2015 Sonbahar-Kış Sezonunun En Çarpıcı Parçası: %100 Kaşmir Koleksiyonu”
“Cilt lekelerinden kurtulun!... ”
“Boğazı Görünce Anlıyorum Istanbul’da Olduğumu…”
“Düğün Konseptine Özel Damatlık Tüyoları”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












