BURÇLAR

2014 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Ünlü astrologlar Hande Kazanova ve Filiz Özkol, Astroloji meraklılarıyla bir araya gelerek 2014 yılını değerlendirdi.
 
   
 
 
     

Türkiye’nin önde gelen astrologlarından Hande Kazanova ve Filiz Özkol, astroloji meraklılarıyla bir araya geldi. Taurus AVM’de düzenlenen etkinlikte ziyaretçilerin yıldız haritalarını çıkaran ve astroloji yorumlarını paylaşan ünlü astrologlar, 2014 yılını değerlendirdi.

Açıldığı günden beri birbirinden renkli gösterilere sahne olan Taurus AVM’de sürprizler bitmiyor. Açılış etkinlikleriyle Ankaralılar’a farklı heyecanlar yaşatan Taurus AVM, 2014 yılına yaklaştığımız şu günlerde Türkiye’nin iki ünlü astroloğu Hande Kazanova ve Filiz Özkol’u misafir ediyor.

2014 yılı için öngörülerini açıklayan Hande Kazanova, Türkiye’nin 2011-2012 yıllarında başlayan değişiminin 2014 yılında da devam edeceğini bildirerek, Türkiye’nin sakin bir yıl geçirmeyeceğini kaydetti.

Kazanova, “Bu topraklar ve bu vatanda hep bir takım olaylar oldu, hep Türk milleti mücadele verdi. 2014 yılında da yine mücadele vereceğiz gibi görünüyor. Gerek siyaset alanında gerek sosyal hayatta önemli olaylar yaşanacak ve bu olaylarla beraber ülke olarak gelişip büyüyeceğiz” dedi.

Taurus AVM’nin açılış günü itibariyle akrep burcunda olduğunu ifade eden Kazanova, bu burçtaki kişilerin değişim ve dönüşüme açık olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Ben Taurus alışveriş merkezinin AVM’ler içerisinde yeni bir tarz getireceğini ve insanların hayatında değiştirici ve dönüştürücü bir takım olaylar yaratacağını düşünüyorum. Taurus, gerek yapacakları etkinlikler ve bünyesindeki mağazaları, gerekse insanlara yaklaşımlarıyla diğer AVM’lerden farklı bir yapı sergileyecek. Türkiye ile uyumlu olması çok önemli. Çünkü insanların kendini evlerinde hissetmesi duygusunu yaratıyor ve bir AVM için bence önemli unsur bu.”

-“ASTROLOJİ FAL DEĞİLDİR”-

Astrolojinin genelde falcılık olarak görüldüğünü ifade eden Filiz Özkol ise, astrolojinin tamamen matematiksel verilerle hareket eden bir istatistik bilimi olduğunun altını çizdi.

Astrolojinin alt yapısında fizik, matematik ve psikoloji olduğunu belirten Özkol, “Astroloji, bir yaşam biçimidir. Şöyle düşünün, yağmur yağdığı zaman nasıl şemsiyemizi açarsak, gezegenlerin etkileri başladığı zaman da işte biz onlara göre hareket etmeye başlıyoruz. Astroloji de bizim şemsiyemiz konumunda. Ne durumda nasıl davrandığımızı analiz etmemizi ve gelecekte gezegenlerin hareketine göre nasıl davranacağımızı ön görmemize yarıyor aslında” diye konuştu.
2014 yılında su grubu burçlar için muhteşem bir yıl olacağını kaydeden Özkol, özellikle yengeç, akrep ve balık burçlarının zorlanacağını bildirdi.

Jüpiter’in koç ve terazi burçlarını da etkileyeceğini söyleyen Özkol, şöyle konuştu:

“Astrolojide herkesin özel bir haritası olduğu için herkes farklı etkilenir. Gezegenler matematiksel açılarla bize iyi şeyler de yaşatabilir kötü şeylerde… Tüm bunlar kişiye göre değişkendir. O yüzden herkesin ayrı ayrı haritalarına bakmak gerekir.

Ama genel olarak yorumlarsak; jüpiter 17 Temmuz’da aslan burcuna geçecek. Bu geçiş en çok ateş grubu burçları olan koç, aslan ve yaylar için çok güzel bir dönem başlayacak. 2014 senesinin ilk altı ayına kadar yengeçler, balıklar, akrepler ve ikizler, zaman zaman zorlanacaklar ama şansları yüksek olacak.”

Akrep burcu olan Taurus AVM’yi de değerlendiren Özkol, 2014 yılının Taurus için de şanslı bir yıl olarak geçeceğini bildirdi.

Özkol, “Taurus 2014 yılında, çalışkan, disiplinli bir AVM olacak. Burcunun getirdiği canlılıkla birlikte daha çok üst kurula hitap edecek. Taurus, herkesin sıcak baktığı ve sevdiği bir AVM olacak” diye konuştu.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>