https://www.youtube.com/watch?v=XODeshoubGA
“Bu tutulma yeni bir şey değil. 2021’de başlayan Boğa-Akrep tutulmalarının devamı. Çok büyük felaket senaryolarına gerek yok” diyen Dinçer Güner, Simge Fıstıkoğlu’yla 8 Kasım’daki ay tutulmasının etkilerini konuştu.
Dinçer Güner, “bir tutulma hangi burçta gerçekleşiyor ise gündem o burçtur. Tabii ki boğaları birinci dereceden etkileyecek” derken, “tutulmayı bireysel anlamda atlatmak istiyorsak biraz sakin kalmalıyız” diyor.
Dinçer Güner’in anlatımıyla, finansal açıdan risk almamak, sakinlik, dinginlik, özellikle ikili ilişkiler, işbirlikleri, anlaşmalar, değişimler ve ortaklıklarla ilgili ay tutulmasının etkilerini merak ediyorsanız, Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalındaki bu sohbeti kaçırmayın.
DİĞER HABERLER
Burcunuza Göre Saç Renginiz Nasıl Olmalı?
Hangi burçtan olduğumuz saç rengimize bile yön veriyor. İşte, size burçunuza uygun saç renkleri...
“Duydunuz Mu Aşk Öldürüyormuş! ”
“Orgazm sonrası hissedilenler ”
“Cinsel Hayatınızı Öldürmeyin”
“Gebeliğe dair yanlış bilgiler ”
“Yılın Genç Tasarım ve Moda Girişimcisi ”
“Ciddi Düşünen Bir Erkekte Neler Aranmalı?”
“Durmak…”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












