Estetik tasarımlarıyla konforu açık havaya taşıyan bahçe mobilyaları markası L’unica, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla havuz sezonuna da iddiali bir giriş yapıyor. Kendi ürünlerinin yanısıra Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü markalarla havuz başında trend alarmı çalan L’unica; şezlongları, daybedleri, uzanma koltukları, salıncakları, sehpaları ve şemsiyeleriyle sağladığı konforu, güneşin ve havuzun tadıyla harmanlayarak bütün bir yılın yorgunluğunu attırmaya aday.
Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarıyla birlikte en çok zaman geçirilen keyif alanlarından biri de hiç şüphesiz havuzlar... Açık hava tutkunlarına fonksiyonellik, kalite ve estetik vaadeden L’unica, hem kendi koleksiyonu hem de Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü ödüllü bahçe mobilyaları markası Oasiq’in ürünleriyle havuz konforunu artırıyor.
2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda şezlongdan daybede, uzanma koltuğundan salıncağa, sehpadan şemsiyeye kadar havuz keyfini taçlandıracak sade ve şık tasarımlı geniş ürün yelpazesi sunan L’unica, yılın yorgunluğunu geride bırakıyor. Havuz başında trend alarmı çaldıracak L’unica ürünlerine, markanın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşılabiliyor.
Havuz Başında Trend Alarmı
Havuz konforu için şezlong, daybed, uzanma koltuğu, salıncak, sehpa ve şemsiye...
DİĞER HABERLER
Elsa Crystal’ın Zarif Koleksiyonu Aslıhan Doğan Turan’ın Ev Sahipliğinde Tanıtıldı
Doğadan ilham alan zarif kristal tasarımlarını 13 Mayıs 2025’te özel bir lansmanla tanıttı.
“Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyon”
“Brokoli ile Çil Yapma Modası”
“Günde En Az 8 Saatimizin Yaşam Alanı ”
“Zerdeçalın Bilinmeyen Faydaları”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32