Eczacıbaşı Avon'dan Anneler Günü Yarışması!
"Benim annem 'güzel' annem"... Annesinin resmini en güzel çizen kazanıyor!
![]() |
||
Ünlü isimler ve Avon temsilcilerinden oluşan bir seçici kurul, ilk üç finalisti belirleyecek. İlk üç finalist eğitimlerine katkı olarak 1'er milyar TL ödül kazanacak. Ayrıca, belirlenecek ilk on finalistin annelerine hediye etmek üzere, bir yıllık makyaj ve cilt bakımı ihtiyacını karşılayacak kadar ürün ile, annelerini en güzel resmeden minik eller için de sürpriz hediyeler olacak.
Yarışmaya katılım için son tarih 18 Nisan 2003. Yarışmaya katılmak için 12 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Sonuçlar, 3 Mayıs 2002 tarihinde gerçekleşecek bir ödül töreniyle duyurulacak. Şehir dışından gelecek finalistler bir gece, İstanbul'da beş yıldızlı bir otelde konaklayacaklardır.
Yarışmaya gönderilecek resimler istenilen çeşitte ve renkte boya kullanılarak, A4 (21 cm x 30 cm) boyutunda kağıda yapılmalıdır. Yarışmaya katılabilmek için yapılan resim, arkasına ad, soyad, adres ve telefon numarası yazılarak 18 Nisan tarihine kadar;
Eczacıbaşı-Avon Kozmetik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı No:216 A İkitelli/İstanbul adresine gönderilmelidir.
DİĞER HABERLER
Gülseren Budayıcıoğlu; “Türkiye’de insanı anlamak hala en zor sınav”
Psikiyatrist, yazar ve televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri…
“Şimdi bardak çektirmek moda ”
“Ünlüler aleminin gizli cevherleri”
“Mudo’da Bayram Erken Başladı!”
“Sylvia Nasar Ekonomi Biliminin Kasvetini Yıkıyor!”
“`GÜZEL BİR GÜN`FESTİVAL - Müzik Alışveriş Eğlence”
“Aslan Burcunun Yatak Odası Sırları”
““Esra İnceefe”nin Yepyeni Baykuş Bileklik ve Örgü Deri Çanta Koleksiyonu ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32













