GÜNDEM

100 TL’ye Hyundai ix35 Sahibi Olabilirsiniz

Historia Fatih AVM’de alışveriş keyfi Hyundai ix35 ile sürüyor…
 
   
 
 
     

Tarihi Yarımada’nın ilk ve tek alışveriş merkezi Historia Fatih bir şanslı misafirini Hyundai ix35 sahibi yapacak.

2008 yılından bu yana huzurlu ve mutlu bir alışveriş keyfini misafirlerine sunan Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu çekiliş ile şimdi de 1 şanslı misafirinin alışverişini Hyundai ix35 ile süsleyecek.

Tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılabilecek olan ziyaretçiler arasından 1 kişi evine Hyundai ix35 ile dönmeye hak kazanacak.



Bünyesinde giyimden, hediyelik eşyaya, elektronikten süpermarkete, mücevher mağazalarından birbirinden ilginç stantlara birçok ulusal ve uluslararası markayı ve lezzetleriyle alışveriş keyfini tamamlayan restoran ve kafeleri barındıran Historia Fatih AVM 28 Mart - 16 Temmuz tarihleri arasında her 100 TL’lik alışverişe Hyundai ix35 kazanma şansı sunuyor.

Historia Fatih misafirlerinin Hyundai ix35 çekilişine katılımı için tek yapması gereken 28 Mart - 16 Temmuz tarihleri arasında Historia Fatih AVM içerisindeki mağazalardan yaptıkları her 100 TL ve üzeri alışverişin fiş veya faturası ile alışveriş merkezinin zemin katında yer alan danışma masasında kayıt yaptırması.

25.07.2015 tarihinde Milli Piyango idaresinin onayıyla gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda kazanan asıl ve yedek talihli 29.07.2015 tarihinde Takvim gazetesinde ve www.haber3.com internet haber sitesiyle birlikte Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin resmi internet sayfası www.historia.com.tr’de duyurulacak.



Konuyla ilgili açıklama yapan Historia Fatih AVM Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürü Özge Tezcanlı “hedefimiz misafirlerimizin alışveriş keyfini ve memnuniyetini en üst düzeye taşımaktır. Bu nedenle Historia Fatih AVM’de yıl boyunca süren etkinlik, organizasyon ve kampanyalarımızla misafirlerimize mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyiflerine ayrıcalık katmaya devam edeceğiz” dedi.

Tezcanlı ayrıca Historia Fatih AVM’nin tüm etkinlik ve organizasyonlarından önceden haberdar olabilmek için misafirlerinden Historia Fatih’in sosyal medya adreslerinin ve resmi internet sitesinin de takip edilmesini önerdi.

İstanbul’un tarihi yarımadasında Vatan Caddesi üzerinde yer alan Historia Fatih AVM misafirlerini bekliyor.

www.historia.com.tr / facebook.com/historiafatih / www.twitter.com/historiaavm
 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>