GÜNDEM

Bebek&Nikâh Şekerlerinde Düğün Organizasyonlarında 2014 Trendleri

Düğününüz yaklaştı ve sizin düşünmeniz gereken bir sürü ayrıntı var…
 
   
 
 
     

Önemli olan, bu detayların bütünlüğü ve birbiri ile uyumu. Düğün organizasyonlarınız için seçtiğiniz müziklerin, ikramların ve tasarladığınız dekorasyonun bütünlük ve uyumu bu en özel gününüzü hem sizin hem de konuklarınız için unutulmaz kılacaktır.

Düşünmeniz gereken ayrıntılardan biri de nikâh şekeriniz. Nikâh şekerleri küçük ayrıntılar gibi görünse de aslında bir düğün veya nikâhın en önemli parçalarından. Nikâh şekerinizi düğün organizasyonunuzun temasına uygun seçerek işe başlayabilirsiniz. Çünkü seçeceğiniz nikâh şekeri tamamen sizi yansıtır ve düğün bitip davetlileriniz gittiklerinde, onlara sizden kalan küçük ve güzel bir hatıradır. Nikâh şekerlerinde yıldan yıla değişen trendlerin ötesinde, en sık tercih edilenler badem şekerleri. Badem şekerine alternatif olarak drajeler, çikolatalar, kokulu sabunlar, minik reçel kavanozları ve lavanta keseleri de kullanabilirsiniz.





Önümüz sonbahar... Sonbahar gelinleri için kokulu taşlar, kristal esans şişeleri, rendelenmiş sabun dolu kutular, olmazsa olmaz gelin-damat figürleri ya da dantel ve taş karışımı lavanta bohçaları sizi yansıtan iyi bir seçim olabilir. Bu sene en çok tercih edilen nikâh şekerleri arasında yine gelin-damat figürlü biblolar, düğünün temasına uygun mumluklar ve kutular, pastel renkli çiçek temalı nikâh şekerleri var. Bizlere çocukluğumuzu hatırlatan, içinde gelin ve damadın olduğu kar küreleri de bu sene en çok tercih edilenler arasında. Dantellerle ve çiçeklerle süslü lavanta keseleri, gelin-damat figürlü çerçeveler ve resim ya da kâğıt tutacakları da seçilebilecek nikâh şekerlerinden. Benden tavsiye, sakın son dakikada alelacele bir nikâh şekeri seçmeyin. Nikâhınızda, düğününüzde, nişanınızda ya da kınanızda mutlaka hatıra çerçevesi yaptırın. Misafirlerinizin ilgisini çekecek eğlenceli çubukları da unutmayın.

Nikâh şekerinizi seçtiniz. Sıra düğününüzün hayallerinizdeki gibi gerçekleşmesine geldi. Bu yılın trend düğün renkleri olan uçuk lila, fuşya ve yeşil renkleri ile düğün mekanınızı süsletebilirsiniz. Bu pastel renklerden oluşan çiçeklerle süsleteceğiniz düğün mekânı konuklarınız üzerinde rahatlatıcı ve mutluluk verici hisler oluşturacaktır. Masalarınızı kristal şamdanlarla, modası hiç geçmeyen ve çoğu kişiye aşkın büyülü dünyasını hatırlatan güllerle donatabilirsiniz. Düğün pastanızı beyaz renk yaptırıp, pastel renkli çiçeklerle, kurdele şekerlerle kaplatabilirsiniz. Klasik beyaz renkli ve katlı düğün pastalarının modası hiç geçmiyor. Eğer farklı bir şeyler yapmak istiyorsanız, pastanızı şeker hamurundan gelin-damat figürleriyle süsletebilir ya da tamamen size özel temalı bir pasta hazırlatabilirsiniz.





Düğününüz hayallerinizdeki gibi gerçekleşti. Yıllar geçti ya da hemen bir bebek sahibi olmaya karar verdiniz. Artık bebeğinizi kucağınıza almaya sayılı zamanınız var. Bebeğinizi ziyarete gelen insanlara yeni doğan bebeğinizi simgeleyen sizden ve bebeğinizden hatıra küçük bir anı ve şık bir hediye vermek istiyorsunuz. Çok keyifli ve güzel bir gelenek haline geldi sevdiklerimize bebek şekerleri hediye etmek. Bunun için sevdikleriniz ve kendiniz için ömür boyu saklayacağınız ve bebeğinizin doğumunu kutlayacak bir bebek şekeri seçmelisiniz. Seçtiğiniz bebek şekerinin; kalıcı olmasına, misafirlerinizin gülümseyerek hatırlayacağı bir hediye olmasına özen gösterin. Neler mi seçebilirsiniz? Figürlü sabunlar, lokumluklar, resim ya da kâğıt tutacakları, kolonya şişeleri, emzik, biberon ve bebek temalı çerçeveler, küçük şık kutular… Minik reçel kavanozları ya da mis kokulu kurabiyeler de tercih edebilirsiniz. Bebek figürleri yerini taşlı lavanta keselerine bıraktı bu sene. Geçen sene başlayan kral & kraliçe taç modası bu sene de yerini korumaya devam ediyor. Taç şeklinde kapı süsleri, anı defterleri de seçebileceğiniz ürünler arasında. Renk seçimi konusunda ise mavi ya da pembeden sıkılmış annelere farklı renkler sunulmakta. Örneğin kız bebeğe mor, lila ve aralara pembeler katarak; erkek bebeklere ise yeşil, turkuaz, turuncu, gri renklerde tüller ve süsler kullanarak şekerler hazırlanıyor. Seçtiğiniz bebek şekerlerini içine koyacağınız süslü püslü, şık sepetlerden almayı da unutmayın!

Bebeğiniz büyüdü ve artık onun için doğum günü partileri vermeye başladınız. Artık her şeyi o yönetiyor. Haliyle doğum günleri tamamen çocuğunuzun hangi rengi, hangi oyuncağı, hangi çizgi film kahramanını sevdiğiyle doğru orantılı hale geliyor. Sevilen çizgi film karakterlerinin yer aldığı temalarla oluşturulan, özellikle Disney kahramanları ile hazırlanan temalar şu sıralar en çok tercih edilen parti temaları arasında. Bu partilerde bütçenize uygun şeker masaları hazırlatabilir; çocuğunuz için özel olarak hazırlanan bonbon şekerler, renkli drajeler ve minik hediyeler ile tüm çocukların bayılacağı renkli ve eğlenceli bir parti düzenletebilirsiniz.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>