GÜNDEM

Sosyal Medya’nın Yıldızı Markaların Kahramanı!

2007 yılından bu yana bir çok ünlü sanatçının sponsorluk danışmanlığını yürüten www.sponsoradam.com...
 
   
 
 
     

Türkiye’deki yerli ve yabancı markaların işini bir hayli kolaylaştıracak.

Sponsoradam, Megastar Tarkan’ın 2010 yılında çıkardığı albüm’ün klip ve konserler etkinliklerinin sponsorluk çalışmalarını başarı ile yürütmesi ile pek çok ünlü sanatçı ve yapımcı’nın sinema, tv alanında ki sponsorluk projelerine destek vermesi ile ünlendi. www.sponsoradam.com kurucusu Can DEMİRAL www.sponsoradam.com’un resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada ‘Yerli ve yabancı markaları ülkemizde sahneye çıkarmaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz sadece Türkiye değil, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde ki topluluklara hizmet veren markalara ulaşıyoruz.’ dedi.

www.sponsoradam.com, 07 Haziran 2012 Türk Telekom Arena’da Dünyaca ünlü yıldız MADONNA’nın vereceği konserin sponsorluk iletişimlerini de yürüttüklerini belirtti.

www.sponsoradam.com, spor sponsorluğu ile ilgili dünyanın ilgisini Türkiye’ye çevirecek olan dev organizasyonun da Türkiye Yüzme Federasyonu ve FINA WORLD tarafından bu yıl ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenecek “ 11. KISA KULVAR DÜNYA YÜZME ŞAMPİYONASI”nın sponsorluk danışmanlığını sürdürmektedir.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>