GÜNDEM

Yepyeni Gençlik Hareketi #banabak’a Ünlülerden Büyük Destek

Gençlik hareketi #banabak’ın lansmanı, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşti.
 
   
 
 
     

P&G Türkiye’nin kişisel bakım markalarıyla desteklediği #banabak hareketine Mehmet Turgut’un yanı sıra Özge Özpirinççi, Tanem Sivar ve Sinan Güler sözcülük yapıyor. Yeni trend #banabak’ın lansman partisine ünlü isimler en #banabak halleriyle katılarak destek verdiler. Gecenin sonunda, projeye destek veren ünlüler #banabak selfie’si çektirdi.

P&G Türkiye, Orkid, H&S, Gillette, Max Factor, Pantene, İpana gibi kişisel bakım markalarıyla yeni nesil bir hareket başlatıyor. #banabak hareketi; gençlere, etkileyici olmak için ekstra çaba harcamalarına gerek olmadığını, daha azın aslında daha çok olduğunu, özgüvenli bir duruşun tüm kapıları açabileceğini hatırlatan ve onları destekleyen yeni nesil bir gençlik akımı.

Bir gencin en özgüvenli halinin #banabak hali olduğu inancından doğan bu yeni hareketin lansmanı, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Lansmana, #banabak hareketinin sözcüleri oyuncu Özge Özpirinçci, sunucu Tanem Sivar ile P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu katıldı. Lansmana aralarında Banu Sağnak, Başak Sayan, Bettina Kuperman, Burak Yamantürk, Farman Akgül, Begüm Öner, İpek Karapınar, Mirkelam, Muzaffer Yıldırım, Süleyman Kosif, Tuba Çetin, Sinem Öztürk gibi pek çok ünlü isim en #banabak halleriyle katılarak harekete destek verdiler.

Gençler arasında başlayan #banabak hareketine, ünlüler öncülük ediyor


#Banabak hareketinin gençler arasında yaygınlaştırılmasını hedefledikleri söyleyen P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, projenin konseptini şöyle özetliyor:

“Biz gençlerin kişisel bakımlarına özen göstererek, çok da çaba harcamadan gayet etkileyici olabileceklerini öne çıkaran bir hareket başlattık. Bir gencin en #banabak hali kişisel bakımına özen göstermiş, güvenle gülümseyen ve kendi ışığıyla parlayan halidir. Projemizin yaygınlaştırılmasına destek veren sevgili Mehmet Turgut, Tanem Sivar, Özge Özpirinççi ve Sinan Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum."

Mehmet Turgut: “Gençlere #banabak’ın ruhunu anlatacağız”

İş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldıkları #banabak lansman partisine ev sahipliği yapan fotoğrafçı Mehmet Turgut, proje için şunları söyledi:

“Gençler arasında yaygınlaşacak bu hareketin öncülerinden olduğum için çok heyecanlıyım. Orkid, H&S, Gillette, Max Factor, Pantene, İpana markalarıyla birlikte #banabak hareketini gençlere ulaştırmak için Özge, Tanem ve Sinan’la üniversiteleri dolaşacağız. Gençler arasında bakımlı ve çabasızca etkileyici görünme konusunda farkındalık yaratmayı planlıyoruz. Tabi çeşitli sürprizlerimiz olacak. Bu dört kişilik ekip okullara gidecek, gençlerle sohbet edecek, #banabak’ın ruhunu anlatacak, gençleri dinleyecek. En #banabak haliyle en özgüvenli görünen gençlerin fotoğraflarını çekecekler. Bu fotoğraflar kampuslarda posterlere dönüşecek, Instagram’da, Twitter’da post’lara dönüşecek ve gençlerin hayatında yer edecek.

Ünlü isimler ilk etapta 15 Aralık’ta Marmara Üniversitesi’ne, 18 Aralık’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’ne #banabak hareketini taşıyacaklar. İlerleyen tarihlerde farklı üniversitelere ziyaretler devam edecek.

Ön tanıtım filmleri Youtube’da 3 günde 500.000’e yakın izleme alan #banabak sözcülerinin rol aldığı manifesto filmi, ilk kez lansman partisinde izleyicilerle buluştu ve büyük ilgi gördü. Gecenin sonunda, projeye destek veren ünlüler #banabak selfie’si çektirdi. P&G’nin Orkid, H&S, Gillette, Max Factor, İpana gibi kişisel bakım markalarıyla desteklediği #banabak hareketi kapsamında ünlülerin sürprizleri önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edecek.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>