Givenchy’nin Couture’den ilham alarak tasarladığı “Croisiere Serisi” yaz ışıltısının yıl boyunca cildinizde kalmasını sağlayacak.
Nicolas Degennes’in 2014 yazı için özel olarak dizayn ettiği sınırlı sayıdaki bu özel koleksiyon ile sadece birkaç dakika içerisinde güneşin ışıltısını yansıtan bronz, seksi ve zarif bir görünüme sahip olacaksınız.
POUDRE TERRE EXOTIQUE – JUMBO PUDRA
Poudre Terre Exotique, benzersiz doku ve talk içermeyen bir yapıya sahiptir. Yarattığı transparan etkiyle cilde doğal bir bronzluk verir.
Mevsim değişikliklerinde cildin arzu edilen ışıltılı naturel görünüme kavuşmasını sağlayan bu özel pudrayı fırça yardımıyla; alın, elmacık kemikleri ve burnun yanı sıra omuz ve dekolte bölgesine de uygulayabilirsiniz.
Couture’un büyüsünden alınan ilhamla tasarlanan siyah kutusu şık bir aksesuar olarak gün boyu size eşlik edecektir.
165 TL
“Yeni Yasakları Sağlıklı Atlatmanın Yolları”
“Aşkı aşkta aramak ne güzel şey...”
“Kumar Bağımlılığını Önlemek için Yapılması Gereken Toplumsal Düzenlemeler”
“İstanbul Shopping Fest Başlıyor.”
“Sana merhaba demeyeli ne uzun zaman olmuş.”
“Louis Vuitton 2013 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu”
“Haftanın filmleri küçük ama etkili ”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32