PAPAYA:
İçeriğindeki doğal enzim ve amino asit sayesinde, beyindeki mutluluk hormonunu arttırır.
SALATALIK:
Karaciğeri ve böbrekleri çalıştırarak, idrarla birlikte vücuttaki üre asidi ve ürat tuzlarını eritip dışarı atılmasını sağlar. İçeriğindeki kükürt kanı temizler, ciltteki ter bezlerini çalıştırır, bol vitamin ve madeni madde vererek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlar.
HİNDİSTAN CEVİZİ:
'Lauric asit' adında, nadir bulunan bir madde içerir. Bu madde, vücudun bulaşıcı hastalıklara ve virüslere karşı direncini arttırır.
KETEN TOHUMU:
Yüksek oranda çoklu doymamış yağ asitleri, düşük oranda doymuş yağ asiti, yüksek oranda lifle birlikte bol miktarda potasyum, magnezyum, demir, bakır, çinko ve çeşitli vitaminler içerir. Kanserden kabızlığa, öksürük ve ses kısıklığından sedef hastalığına kadar çok geniş bir etki alanı bulunmaktadır.
ZEYTİN:
Safrayı arttırıp, karaciğeri çalıştırır. Karaciğer ağrılarını keser. Yaprakları ve kabukları, yüksek tansiyonu ve kandaki şeker miktarını düşürür.
ROKA:
Roka yaprakları daha çok sonbahar ve kış aylarında salata olarak kullanılır. İştah açıcı, uyarıcı, kuvvet verici ve öksürük kesici özelliği vardır. Tohumları da aynı etkileri gösterir. Afrodizyak özelliği mevcuttur.
DİĞER HABERLER
Yeni Ultra Facial Meltdown Onarıcı Yüz Kremi ile Cildin Alarm Verdiğinde Kontrol Sende!
Hava kirliliği, ani ısı değişimleri, nemsizlik veya yoğun yaşam temposu…
Bahar Gibi Cilt İçin Tüyolar
Herkes sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister, özellikle de kadınlar...
“Cevher ve Resul Dindar’dan Muhteşem Düet “Erise Dağların Karı””
“Ozon Terapi ile Depresyon Stres ve Kronik Yorgunluk Şikâyetlerinizden Kurtulun”
“Yara Bandı Niteliğinde Öyküler: Söz Uçar Hasar Kalır”
“Diyette tabiatın formülleri ”
“Olgun ciltler için yenileyici kür.”
“Çocuklarınızın gözleri için en iyisi...”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












