Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Kenti Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenecek "Beyoğlu Sahaf Festivali" 17 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında Tepebaşı'nda gerçekleşecek.
Festivalde her yıl olduğu gibi bu sene de yapılacak mezatın geliri yeni eğitim-öğretim döneminde maddi durumu yetersiz çocuklara bağışlanacak.
23 gün sürecek Festivale bu yıl İstanbul'un çeşitli yerlerinden ve Türkiye'nin değişik illerinden 76 sahaf katılacak. Asırlık kitaplar, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar, eski fotoğraflar, film, tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar, kartpostallar ve özel koleksiyonlar stantlarda yerini alacak.
"9. Beyoğlu Sahaf Festivali" açılış mezatı, 18 Eylül Cuma günü saat 10.30'da Tepebaşı'nda (TRT binasının yanı) yapılacak. Mezat'ta; Halil Murad, Tarihü'l-Muradi (Tarih-i Ciberti Tercümesi) Tıbb-ı Nebevi gibi çok kıymetli birçok eser yer alacak.
9.Beyoğlu Sahaf Festivali Bugün Başlıyor!
9. Beyoğlu Sahaf Festivali" bugün itibariyle kitapseverlere kapılarını açarken etkinliğin resmi açılışı bugün saat 10.30`da yapılacak.
DİĞER HABERLER
Nükhet Duru “Aklım Seferde” Diyor
Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru, yeni nesil bir iş birliğiyle müzikseverlerle buluşuyor.
“İpekyol Abiye Koleksiyonu ile Yaz Davetlerine Hazır Olun”
“Koyun ve Dana Eti Arasındaki 8 Fark”
“Güzelliğiniz İçin Altın Kurallar”
“Sular Ülkesi II- Amsterdam`da”
“Televizyon Ve Bilgisayar Obez Nesli Tetikliyor”
“Sylvia’nın karşısında yazlık seyirlikler…”
“Eskiden Ağır El İşi Yapanların Hastalığı Artık Masa Başındakileri Etkiliyor”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32