Aklımıza "Takı"lanlar...
Takı Tasarım ve Üretim Atölyesi öğrencilerinin yıl boyunca tasarlayıp ürettiği takılardan oluşan çalışmaları bir araya geliyor.
![]() |
||
Atölye Sergisi 2004
Bir Kültür Sanat Merkezi, Takı Tasarım ve Üretim Atölyesi öğrencilerinin yıl boyunca tasarlayıp ürettiği takılardan oluşan çalışmaları, 3-10 Haziran 2004 tarihleri arasında Aklımıza "Takı"lanlar Atölye Sergisi ile bir araya geliyor.
Bir Kültür Sanat Merkezi, 2003-2004 döneminde takı tasarım ve üretim atölyesinde çalışmalarını sürdüren öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergiyi izleyicilerine sunuyor.
Aklımıza "Takı"lanlar adı altında gerçekleştirilen sergide uzun bir emek sonucu özgün tasarımların altın ve gümüşe aktarıldığı takılar, farklı kuyumculuk teknikleri kullanılarak hazırlandı. Sergiye, farklı mesleklerden gelen ve kuyum sanatını amatörce bir yaklaşımla öğrenmek isteyenlerin yanı sıra, bir sonraki aşamada profesyonel uygulamalara geçmeyi hedefleyen 26 kişi katılıyor.
Yaratıcılığın takı üzerine yansımaları ve yorumlarının gözlenebileceği sergi, 3-10 Haziran 2004 tarihleri arasında açık kalacak ve dileyen öğrencilerin çalışmalarının satışı da gerçekleştirilecek.
Bir Kültür Sanat Merkezi
Valikonağı Caddesi
Madalyon Sokak No: 9 Nişantaşı / İstanbul
Tel: 0 (212) 291 28 71
Faks: 0 (212) 291 28 75
www.birsanat.com
DİĞER HABERLER
Don Kişot Müzikali İçin Geri Sayım Başladı!
Sezonun merakla beklenen prodüksiyonu Don Quixote (Don Kişot) Müzikali’nin biletleri satışa çıktı!
“1 Saatte Kızarıklık Görünümü Azaltıyor!”
“Bu buluş plajları şenlendirecek! ”
“Kafes”
“Yaz Yorgunluğunu Atmak İçin Neler Yapılabilir? ”
“Beklenen SUNSET indirimi başladı. ”
““GUCCI AİLESİ” Filminden İlk Fragman Yayınlandı”
“Süt Midenizi Şişiriyorsa Kakaolu Olanı Tercih Edin”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32