Altın Portakal Tatil Festivali miydi?
Antalya Kültür Sanat Vakfı Genel Sanat Yönetmeni Vecdi Sayar'ın yaptığı "Altın Portakal tatil festivali olmayacak" açıklaması yankı buldu.
![]() |
||
46. yaşına basan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl 10-17 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Antalya Kültür Sanat Vakfı Genel Sanat Yönetmeni Vecdi Sayar'ın yaptığı "Altın Portakal tatil festivali olmayacak" açıklaması yankı buldu.
Vecdi Sayar, bugün NTV'de yayınlanan, Gülay Afşar'ın sunduğu "Haber Merkezi Hafta Sonu"na konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı. "Altın Portakal tatil festivali olmayacak" açıklamalarına yenileri ekledi:
"Festivale dair böyle izlenimler var. Bundan sinemacılar da rahatsız. Gelenler tatil yapmaya geliyor. Sinemacıların isteği ortak çalışma ortamı yaratmak.
Tabii ki burada aylardır bir araya gelemeyen sinemacılar buluşuyor. Konuşacak ve eğlenecekler ama kente yeni sinema izleyicisi kazandırmak gerekir.
Amaç çok film izlemek, katılımı artırmayı umut ediyoruz. Bu sene bilet fiyatları aşağı çekilecek, sembolik olacak. Böylece gençlerin katılımı artacak.
Türk sinemasının gelen konuklara tanıtılmasını sağlayacağız. Film Market yapmıyoruz ama başka çalışmalar olacak Türk sineması için.
Daha önceki senelerde sözde yabancı ünlü konuklar geldi. Bu yıl esamesi okunmayan ünlüleri, hatta filmleri olmayanları getirmek istemiyoruz..."
Kaynak: Medyatava
“Dj Johan Gielen fırtınası... ”
“Yavaş ve Emin Adımlarla Zayıflayın ”
“Kulağınız Çınlıyorsa Biri Sizi Anmıyor”
“Baba Sahne Kasım Ayında Tiyatroseverleri Çok Sevilen Üç Prodüksiyonuyla Ağırlıyor!”
“Kadınlar kafede izinsiz çalışacak ”
“Mutlu Anneler Mutlu Çocuklar Yetiştirir!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32













