“Belle De Jour/Gündüz Güzeli” Catherine Deneuve Antalya’da!!
Fransızların efsanevi oyuncusu Catherine Deneuve 1. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nin konuğu olarak Antalya’ya geliyor.
![]()  | 
		||
Fransız sinemasının saygın yüzlerinden Catherine Deneuve, 1943 yılında Paris’te doğdu. Kameralarla henüz on üç yaşında tanışan oyuncu, Luis Bunuel ve Roman Polansky’nin filmlerinde canlandırdığı karakterlerle sinema seyircisinin hafızasına kazındı. Özellikle Bunuel’in “Bell de Jour / Gündüz Güzeli” filmiyle adı anılmaya başladı.
Ünlü Fransız yönetmen François Truffaut ile de beraber çalışan Deneuve, yönetmenliğini Tony Scott’ın üstlendiği “Hunger”da Susan Sarandon ve David Bowie eşliğinde canlandırdığı biseksüel vampir rolüyle, sinema tarihinin unutulmazları arasında yer aldı.
Lars Von Trier’in ses getiren filmi “Karanlıkta Dans”ta Björk ile birlikte rol alan Deneuve, Fransa’nın en deneysel film yaratıcılarından biri olarak bilinen yönetmen Andre Techine’nin son filmlerinden “Changing Times” ve Köprüüstü Aşıkları’nın yönetmeni Leos Carax’ın “Pola X” filmi “Değişen Zamanlar” filmleri ile 1. Avrasya Uluslararası Film Festivali seyircisiyle buluşacak.
““Adana” Konulu Uzun Metraj Senaryo Yarışması Jürileri Belli Oldu”
“Zeliha Demirel’in “İşte Herkes Yüz Yüze Şimdi” Resim Sergisi”
“Goran Bregovic&Bijelo Dugme Konseri İçin Geri Sayım Başladı”
“Aşkın Şekli ”
“Modanın Efsanesi İsmi Coco Chanel Gizlendiği Yerden Çıkıyor!”
“Tommy Hilfiger 2015 Sonbahar Küresel Reklam Kampanyasını Tanıttı”
DİĞER ADRESLER 
					
		
		REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

						
					






									

									
					


