“Belle De Jour/Gündüz Güzeli” Catherine Deneuve Antalya’da!!
Fransızların efsanevi oyuncusu Catherine Deneuve 1. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nin konuğu olarak Antalya’ya geliyor.
![]() |
||
Fransız sinemasının saygın yüzlerinden Catherine Deneuve, 1943 yılında Paris’te doğdu. Kameralarla henüz on üç yaşında tanışan oyuncu, Luis Bunuel ve Roman Polansky’nin filmlerinde canlandırdığı karakterlerle sinema seyircisinin hafızasına kazındı. Özellikle Bunuel’in “Bell de Jour / Gündüz Güzeli” filmiyle adı anılmaya başladı.
Ünlü Fransız yönetmen François Truffaut ile de beraber çalışan Deneuve, yönetmenliğini Tony Scott’ın üstlendiği “Hunger”da Susan Sarandon ve David Bowie eşliğinde canlandırdığı biseksüel vampir rolüyle, sinema tarihinin unutulmazları arasında yer aldı.
Lars Von Trier’in ses getiren filmi “Karanlıkta Dans”ta Björk ile birlikte rol alan Deneuve, Fransa’nın en deneysel film yaratıcılarından biri olarak bilinen yönetmen Andre Techine’nin son filmlerinden “Changing Times” ve Köprüüstü Aşıkları’nın yönetmeni Leos Carax’ın “Pola X” filmi “Değişen Zamanlar” filmleri ile 1. Avrasya Uluslararası Film Festivali seyircisiyle buluşacak.
DİĞER HABERLER
5 Yıl Aradan Sonra Muhteşem Dönüş Bebek Şenliğine!
19-20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Bebek Parkı’nda müzik, sanat, spor ve eğlence dolu üç gün!
Yves Rocher Türkiye Festival Doğada ile Doğayı Sürdürülebilirliği ve Müziği 7 Eylül’de İstanbul’da Buluşturuyor!
“Yağa ve selülite karşı meditasyon”
“Babama ne alacağım diye düşünmeyin!”
“Pınar Deniz Magnum’un Onur Konuğu Olarak Cannes’a Gidiyor”
“İçinizdeki saate göre zayıflayın!”
“Kadınlar yüksek topuktan vazgeçmiyor ”
“Derishow’da Yeni Yılın İlk İndirimi!”
“Alp Zeki Heper’in ‘Soluk Gecenin Aşk Hikayeleri’ Ankara Uluslararası Film Festivali’nde”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32