Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Büşra Pekin’in başrolde olduğu “DİLBERAY” filmini vizyona girdiği ilk hafta bitiminde 221.837 kişi izledi. Böylece gişede hasılat liderliğinin ardından seyirci sayısıyla da birincilik koltuğuna oturdu.
Vizyona girdiği ilk yedi günde binlerce sinemaseveri ve Dilber Ay hayranlarını sinema salonlarına çekme başarısı gösteren “DİLBERAY”, izleyicilerden tam not aldı.
Yaşattığı duygu seli ve kadın haklarına yaptığı vurguyla dikkatleri üzerine çeken film, üç yıl önce aramızdan ayrılan “küçük dev kadın” Dilber Ay’ın hayatından yola çıkarak, kadının gücünü, şiddet ve haksızlıklara karşı dimdik ayakta durma mücadelesini yedinci sanat aracılığıyla bir kez daha haykırıyor.
İzleyicilerin Yoğun İlgisiyle Haftanın Lideri
Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, konusu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken “DİLBERAY”ı ilk yedi günde, 221 bin 837 kişi izledi.
Böylece vizyona girdiği ilk hafta salonları doldurmayı başaran film, hasılat liderliğinin ardından seyirci sayısıyla da birinci oldu.
“DİLBERAY” Birinciliği Bırakmıyor
Vizyona girdiği ilk haftada en fazla izlenen film oldu…
DİĞER HABERLER
Yaratıcılık ve Lüksün Kalbi İstanbul’da Atacak
Sofralar Sergisi – Yaratıcılık Konferansı için geri sayım başladı.
Unutulmaz Sanatçı Adile Naşit Tiyatroda Yeniden Hayat Buluyor
Bir kahkahanın ardındaki gözyaşı: Yeşilçam’ın kalbi tiyatro sahnesinde yeniden hayat buluyor.
“Yargıcı’yı Her Ziyaretinizde Yeni Ürünler Farklı Modeller!”
“Akın Akınözü İstiklal Madalyası ile Cannes’da”
“Yumurtalık kanserinde erken teşhis ”
“Kenan Doğulu’dan Cumhuriyet Bayramı’na Özel Yeni Klip”
“Sizi sakinleştirecek 6 sihirli yiyecek ”
“Lacoste’un İkon Haline Gelen Tişörtü L.12.12 Polo”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












