Rock müziğin güçlü sesi Emre Aydın yeni albümü “Eylül Geldi Sonra” ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Yeni albümünde ağırlıklı olarak kendi şarkılarına yer veren Emre Aydın; Sezen Aksu ve Nazan Öncel’in de iki unutulmaz şarkısını yeniden seslendirdi.
Afilli Yalnızlık, Git, Hoşcakal, Son Defa, Beni Biraz Böyle Hatırla, Soğuk Odalar, Bu Yağmurlar gibi bir çok şarkısıyla milyonların kalbini fetheden Emre Aydın, 4. solo albümü “Eylül Geldi Sonra “ ile yine adından sıkca söz ettirecek.
Çıkardığı tüm albümler ile satış rekorları kıran Türkçe Rock Müziğin güçlü ismi Emre Aydın, yeni albümünün stüdyo kayıtlarını İsveç’te tamamladı. Düzenlemelerde Mustafa Ceceli ve Mats Valentin ile çalışan Emre Aydın; 10 şarkılık albümde 8 şarkının da söz ve müziğini yaptı. Sezen Aksu’nun “Belalım” ve Nazan Öncel’in “Geceler Kara Tren” şarkılarını da kendi yorumuyla seslendiren Emre Aydın, yeni albümüyle yine hayranlarının gönlünü fethedeceğe benziyor.
2008 yılında MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde (EMA)nde Türkiyenin En İyi Sanatçısı seçilen, ardından Liverpoolda yapılan finalde 21 ülkenin birincisini geride bırakarak “Avrupanın En İyi Sanatçısı” ödülüne layık görülen Emre Aydın ‘ın şarkıları dijital ortamda da 100 milyon adetin üzerinde hit almış durumda.
“Eylül Geldi Sonra “ Emre Aydın'ın kurduğu 565 Müzik Yapım ve DMC işbirliği ile müzik raflarındaki yerini aldı.
DİĞER HABERLER
Miley Cyrus 30 Mayıs’ta Yayınlanacak Yeni Albümü Something Beautiful’u Duyurdu!
Merakla beklenen dokuzuncu stüdyo albümü Something Beautiful’un kapağını resmi olarak paylaştı.
“Şeker Hastalarının Kilo Vermesi Şart”
“KC Group, Arka Bahçe ile yollarını ayırıyor mu?”
“Daha Genç Görünmek İçin Hileler”
“Black Swan- Kuğu Kara mı Beyaz mı? ”
“Sizin İlişki Tipiniz Hangisi?”
“Bayram Tatili Planlamayanlara Alternatif Seçenekler!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32