Türkiye’de yeni nesil sanatçılar ve müzik grupları çevresinde giderek büyüyen fan kültürü, gözleri yıllar önce benzer bir hareketin öncüsü olan Alper Erözer’e çevirdi.
Henüz 12 yaşındayken güçlü bir genç hayran kitlesi oluşturan Alper, o dönemde “Türkiye böyle bir fan kültürüne hazır değil” yorumlarıyla eleştirilmişti.
Alper’e duydukları sevgiyi sosyal medyada paylaşan genç hayranlar ise “fazla” ve “cringe” bulunarak alay konusu olmuştu.
Bugün Crush gibi yeni nesil grupların çevresinde oluşan fan toplulukları, yıllar önce eleştirilen bu kültürün artık Türkiye’de güçlü bir karşılık bulduğunu gösteriyor.
Alper’e mesaj gönderen bazı eski takipçileri de geçmişte kendisine ve hayranlarına haksızlık yaptıklarını dile getiriyor.
Alper ise yaşananları bir hesaplaşma olarak değil, müzik dünyasının doğal değişimi olarak değerlendiriyor.
Çünkü bazen bir fikir yanlış değildir; yalnızca zamanından önce gelmiştir.
DİĞER HABERLER
Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu
Otuzdan fazla dile çevrilen Özgürlük – Anılar 1954–2021 raflarda….
“Evli, Mutlu ve Stressiz Hayat”
“Karnınızı Düz Göstermek İçin Ne Giymelisiniz?”
“Journey 2011 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu”
“Aramadığınız Zaman Bir Erkek Arkadaş Bulabilirsiniz”
“Metalik renklerin tüm ışıltısı ayaklarınızda…”
“Herry Kadını; Bu Yılbaşı Masal Kahramanı…”
“Hızlı Yaşlanma Belirtilerine Dikkat!”
“Vero Moda, Jack & Jones ve ONLY’ye bahar geldi…”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












