Musicians@Work (m@w) platformu finans, yazılım, reklam, telekomünikasyon hukuk, tıp gibi pek çok farklı sektörden asıl uğraşı müzik olmayan profesyonellerin kurdukları müzik gruplarının bir araya geldiği bir organizasyondur.
PLATFORMUN AMACI:
• Üyelerinin gerek iş gerekse müzik konusunda etki alanını genişletecek bir sosyal ağ oluşturmak,
• Grupların birbirlerinin hedef kitlelerini paylaşmalarını sağlayarak daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak,
• Farklı grup ve repertuarların sunulması ile izleyicilerinin devamlılığını arttırmak ve
• Geleceğin müzisyen profesyonelleri olacak gençlerin bir araya geldiği üniversite müzik kulüplerini desteklemektir.
Bu amaçlarla bir araya gelen katılımcıların çalıştıkları şirketlerden bazıları; Alcatel-Lucent, Biletix, Campaign Türkiye, DHL Global Forwarding, Dragon Outdoor, Emirgan Sütiş, Ericsson, Finansbank, IBTech, KoçSistem, MLS Holding, Nokia Siemens Networks İletişim A.Ş., PPD Tanıtım Org, Tonic Design, Vodafone ve Yoda Eğitim Danışmanlık’tır.
İlk konserini yaklaşık 20 grubun katılımı ile 30 Nisan 2011 tarihinde Roxy’de gerçekleştiren Musicians@Work, ardından 9 Temmuz Kilyos Seaenergy Beach Club ve 24 Eylül BURC Beach etkinliklerini düzenlendi.
2011 yılında, katılımın çoğalması nedeniyle program ikiye bölünerek, ilk etkinlik 5+1, Alcaband, Beton, Bluestaff, Last Diner, Lifespace, NSN Dark, Prelude, Radiophonic, Vodasonic adlı gruplarla 3 Şubat 2012’de yoğun bir ilgiyle gerçekleşmiştir.
2011 yılının ikinci etkinliği; İş,Güç, Rock’n Roll! konseri 2 Mart 2012 saat 21:00’de yine Roxy’de gerçekleşecek.
Blues’dan Rock’a, Pop’tan Heavy Metale, Afrika ritimlerinden Rock’n Roll’a farklı tarzların bir araya geleceği konserde bu kez sahne alacak gruplar: Afrotolia, Dragon, Dual, Flatband, Free Volta, Kırmızı Alarm, Herşey Keyfi, Roma, The Basement , Upps!
İş, güç yolunda... Şimdi Rock’n Roll zamanı!
DİĞER HABERLER
5 Yıl Aradan Sonra Muhteşem Dönüş Bebek Şenliğine!
19-20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Bebek Parkı’nda müzik, sanat, spor ve eğlence dolu üç gün!
Yves Rocher Türkiye Festival Doğada ile Doğayı Sürdürülebilirliği ve Müziği 7 Eylül’de İstanbul’da Buluşturuyor!
“Bebeğiniz uykuda bilgileri depoluyor ”
“Vajinal bölgeye estetik operasyon”
“Tam Tahıllarla İlgili Öneriler”
“Hediye Pırlanta Mücevher Almak Artık Daha Kolay”
“Jean kadın için yeniden yaratıldı.”
“İşte 50. haftanın armağan kazanan şanslı cosmoturk okurları...”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32