İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve İtalyan’ın en önemli sinema kuruluşu Cinecitta’ Luce – Film İtalia tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘III. İtalyan Sinemasıyla Buluşma’, İtalyan Kültür Merkezi’nde başlıyor.
9 – 16 Aralık tarihleri arasında izleyici ile buluşacak ve etkinlik kapsamında gösterilecek filmler İtalyan sinemasının festivallerden ödüllerle dönen en önde gelen yönetmenlerine ait.
Festival’den festivale konseptiyle, dünyanın en önemli uluslararası festivallerinde gösterilmiş ve ödüller almış filmlerinden İtalya’nın en önemli sinema eleştirmeni Gianni Canova tarafından seçildi.
İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve Cinecittà Luce – Filmitalia tarafından düzenlenen etkinlik sektör çalışanlarının ve halkın italyan sinemasındaki yenilikleri merakla beklediği bir kültür olayı haline geldi.
FİLMLER
Il Rosso e il Blu / Kırmızı ve Mavi - Yönetmen: Giuseppe Piccioni
Intervallo / Mola - Yönetmen: Leonardo di Costanzo
E’ Stato il Figlio / Oğlu Yaptı – Yönetmen: Daniele Cipri
Romanzo di Una Strage / Bir Katliamın Romanı – Yönetmen: Marco Tullio Giordana
Padroni di Casa / Ev Sahipleri – Yönetmen: Edoardo Gabbriellini
La Guerra dei Vulcani / Yanardağların Savaşı – Yönetmen: Francesco Patierno
Pinocchio / Pinokyo – Yönetmen: Enzo D’Alo’
“Mayıs Ayında Ekranlarda Olacak Yeni Dizi `Seviyor Sevmiyor` Dizisinin Çekimleri Başladı”
“Cosmoturk'ü tavsiye et, kazan...”
“Başkalarının aşklarına özeniyor musunuz?”
“Filli Boya Ankara Yapı Fuarı’nda Capatect’i tanıttı”
“Estetikte Yeni Trend Monalisa Gülüşü…”
“Baharı Enerjik Geçirmek İçin Top 10 Besin”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32