Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, Karnaval Medya Grubu’nun “Marka Elçisi” olarak göreve başladı.
Bugüne kadar Kiss Grup (Kiss TV, Kiss FM, Şık FM, Radyo Spor) Halkla İlişkiler Müdürü, Sabah Gazetesi Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, ATV Televizyonu Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, Merkez Dergi Halkla İlişkiler Müdürü, Süper FM Marka Elçisi, Kral Yayın Grubu (Kral FM, Kral TV, Kral Pop Radyo, Kral Pop TV) İletişim Danışmanı görevlerini yürüten Özgür Aras 1 Aralık 2021 tarihi itibariyle Karnaval Medya Grubu’nda Basın, Halkla İlişkiler, Sanatçı İlişkileri, Konser Organizasyonları , Sponsorluklar ve özel projelerden sorumlu olacak.
Karnaval Medya Grubu’nun “Marka Elçisi” Özgür Aras Oldu!
Süper FM, Metro FM, JoyTurk, Joy FM ve Virgin Radio Türkiye gibi Türkiye’nin en çok dinlenen radyo istasyonlarının yanı sıra Borusan Klasik, Efkar, Joy Akustik, RetroTurk ve Radio Mydonose gibi farklı müzik zevklerine hitap eden 30’u aşkın dijital radyo istasyonunu da bünyesinde bulunduran Karnaval Medya Grubu’nun “Marka Elçisi” Özgür Aras oldu.
DİĞER HABERLER
5 Yıl Aradan Sonra Muhteşem Dönüş Bebek Şenliğine!
19-20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Bebek Parkı’nda müzik, sanat, spor ve eğlence dolu üç gün!
Yves Rocher Türkiye Festival Doğada ile Doğayı Sürdürülebilirliği ve Müziği 7 Eylül’de İstanbul’da Buluşturuyor!
“Hande Yener Sahne Kostümüyle Olay Oldu!!!”
“Bosch Oyuncak Tasarım Yarışması 2006 -"Uç uçabildiğin kadar"”
““Dur Bi Dakka” Tam Gaz Devam!”
“AVON’la Yılbaşı Alışkanlıklarını Değiştirecek Kampanya #MutlulukProjesi”
“Nikah Masasında İkinci Kez... ”
“Kim Jee-Woon sinemaseverlerle buluştu… ”
“Yaşar: "Aldatmak bence doğal"”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32