Benart Production stüdyolarında zamanın, yaşananların ve hatırların vurgulandığı klibin yönetmenliğini Yavuz Bingöl ve Burak Akçaoğlu birlikte yaptılar.
Söz ve müziği Bülent Gümüş'e ait olan şarkının klibi, sabahın erken saatlerinde 27 kişilik bir ekiple, 22 saat süren yoğun bir çalışması sonunda tamamlandı. Canevi’nin çekimleri, görüntü bakımından son teknoloji olan 4K (ultra Hd) kamera teknolojisi kullanılarak çekildi.
Klibini anneanne ve dedesinin anısına ithaf etti
Öykü Gürman "Canevi" şarkısının klibini anneanne ve dedesinin anısına ithaf etti ve şunları ekledi: "Anneanne ve dede sevgisiyle büyüyen tüm çocuklar hayatı ince bir ruhla, iyilikle, güzelliklerle, hayallerle, masallarla yaşarlar ve son nefeslerine kadar dünyaya onların gözleriyle bakarlar." dedi.
Öykü Gürman`ın "CANEVİ "
Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı "Rüya Bitti" albümünün ilk video klip şarkısı, insan hayatındaki en önemli etkenin zaman olduğunu vurgulayan “Canevi” şarkısına çekildi.
DİĞER HABERLER
Don Kişot Müzikali İçin Geri Sayım Başladı!
Sezonun merakla beklenen prodüksiyonu Don Quixote (Don Kişot) Müzikali’nin biletleri satışa çıktı!
“4one Boutique’den 2014 Sonbahar-Kış Gelin Aksesuarları”
“Ekim’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde MFÖ ve Şebnem Ferah Fırtınası Esecek!”
“Dümdüz bir karın mı istiyorsunuz?”
“Bayramlar Çocukların Aileleriyle Kurduğu Bağları Güçlendiriyor”
“Yapay Zeka(AI) Bağımlılığı: Ainofobi”
“Heyecanı Ateşlemek İçin Önce Masaj”
“Kadınlar Mühendis Erkekler İse Öğretmen Sevgili İstiyor”
“Yeni Tiyatro Dergisi 8. Emek ve Başarı Ödülleri’ni Kazananlar Açıklandı ”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32