Ünlü senarist, yönetmen, oyuncu ,yazar Hababam sınıfı ve Bizimkiler dizisinden Türk halkının yakından tanıdığı Umur Bugay’ın kızı Zeynep Bugay babasının izinde ilk kitabını Doğan Novus’tan çıkardı.
“Sevgili Nasıl Bulunur “ adıyla raflarda yerini alan kitapta; her kadının yaşadığı birey, aile ve toplum üçgeninde sürdürülen ilişkilerdeki kadınsal iç sesler; erkek ve kadın bakışı arasındaki farklılıklar akıcı ve eğlenceli bir dille kaleme alınmış.
ZEYNEP BUGAY“AŞK BİR SİRKTİR” DİYOR
Günümüzde gerçek sevgi, emek, saygı,anlayış ve karşılıklı feragate dayalı ilişkilerin neredeyse kalmadığının altını çizen yazar, güven unsurunun temelden örselendiği bir karakter yaratmış. Romanın baş karakteri Kontes; güvenin olmadığı ortamda ilişkilerin uzun ömürlü olmayacağını adı gibi bilen ve hemen her kadın gibi sağlam temelleri olan bir yuva kurmak isteyen içimizden biri. Tüm ilişkiler zincirinde her kadının hislerine tercüman olan Kontes aslında tüm erkeklere de kadın beynini çözme fırsatı sunuyor.
DİĞER HABERLER
Angela Merkel’in Merakla Beklenen Kitabı Okurla Buluştu
Otuzdan fazla dile çevrilen Özgürlük – Anılar 1954–2021 raflarda….
Melike Şahin`den Yeni Tekli "Ölmem Ölemem"
Melike Şahin, yeni teklisi "Ölmem Ölemem" ile dinleyicisiyle buluşuyor.
“Erkeklerin En Gözde Operasyonu: Yağ Aldırma”
“30’lu 40’li 50’li Yaşlarda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?”
“Brad Pitt, AIDS hastaları için Etiyopya'ya gitti... ”
“Vokaliz İstanbul Live Sahnesinde!”
“Kalp krizinde alınacak önlemler...”
“ Victoria’s Secret 2013 Bikini Koleksiyonu”
“Klima Alırken ve Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Püf Noktalar”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












