Ünlü senarist, yönetmen, oyuncu ,yazar Hababam sınıfı ve Bizimkiler dizisinden Türk halkının yakından tanıdığı Umur Bugay’ın kızı Zeynep Bugay babasının izinde ilk kitabını Doğan Novus’tan çıkardı.
“Sevgili Nasıl Bulunur “ adıyla raflarda yerini alan kitapta; her kadının yaşadığı birey, aile ve toplum üçgeninde sürdürülen ilişkilerdeki kadınsal iç sesler; erkek ve kadın bakışı arasındaki farklılıklar akıcı ve eğlenceli bir dille kaleme alınmış.
ZEYNEP BUGAY“AŞK BİR SİRKTİR” DİYOR
Günümüzde gerçek sevgi, emek, saygı,anlayış ve karşılıklı feragate dayalı ilişkilerin neredeyse kalmadığının altını çizen yazar, güven unsurunun temelden örselendiği bir karakter yaratmış. Romanın baş karakteri Kontes; güvenin olmadığı ortamda ilişkilerin uzun ömürlü olmayacağını adı gibi bilen ve hemen her kadın gibi sağlam temelleri olan bir yuva kurmak isteyen içimizden biri. Tüm ilişkiler zincirinde her kadının hislerine tercüman olan Kontes aslında tüm erkeklere de kadın beynini çözme fırsatı sunuyor.
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“One Love Festival 14 Başlıyor!”
“Psikolojik Sıkıntılara Karşı Yazı Terapisi”
“Gaye Su Akyol’dan “İstanbul Kırmızısı” Sürprizi!”
“Erkekler De Kadınlar Kadar Süslü”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












