Gişe rekortmeni filmin ikincisi ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in çekimleri devam ederken Sivas’tan sefie geldi.
BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in çekimleri Sivas’ta tüm hızıyla sürüyor. Düğünden sonra bir araya gelen ekip bu sefer de bir sünnet düğününde maceradan maceraya atılacak.
‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in Vizyon Tarihi Açıklandı!
‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız’ın paylaşıyor. Yönetmenliğini senaryosunu da yazan Selçuk Aydemir’in üstlendiği film 4 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.
Tüpçü Fikret’ten Sivas Selfie’si
Merakla beklenen filmlerinden ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in fenomen karakterlerinden ‘Tüpçü Fikret’ te modaya uydu ve memleketi Sivas’ı arkasına alıp selfie çekti.
“Süper Saçlar için 44 İpucu !”
“Efsane dizi Lost’ta merak edilen soruları ben açıklıyorum…”
“İnternetten Alışveriş Yaparken Şirketin Bilgilerini Mutlaka Kontrol Edin”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












