1991 yılında, sinema, televizyon, güzel sanatlar, basın, iş ve politika dünyasından tanınmış 215 üyenin katılımıyla kurulan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı - TÜRSAK; yeni projelerinde birlikte çalışacağı PR ajansını belirledi!
Bugüne kadar onlarca değerli yönetmen, yüzlerce sinema öğrencisi ve sektör çalışanı yetiştiren TÜRSAK Vakfı’nın iletişim danışmanlığı, kültür-sanat odaklı projelere imza atan PR ajansı bkz. İletişim tarafından yürütülecek.
TÜRSAK Vakfı, Mayıs 2015’ten itibaren başkanlığını Fehmi Yaşar’ın yürüttüğü, başkan yardımcılığını Cemal Okan ve Gökhan Mutlay’ın üstlendiği, Adnan Ekinci, Demir Karahan, Reis Çelik’in üyeliğindeki yeni yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir.
TÜRSAK Vakfı Pr Ajansını Belirledi!
Türsak; 25. yılını doldurmuş olan özerk bir vakıftır…
DİĞER HABERLER
Don Kişot Müzikali İçin Geri Sayım Başladı!
Sezonun merakla beklenen prodüksiyonu Don Quixote (Don Kişot) Müzikali’nin biletleri satışa çıktı!
“Yılın İddialı Filmi Paranoya’nın İlk Fragmanı Yayınlandı!”
“Egzersizi partnerinizle yapabilirsiniz ”
“Yazın Saçlarınıza Daha İyi Bakın”
“Meral Saatçi’den “Beymen Club” 2012 Sonbahar Koleksiyonu”
“Girl Stuff Party’ de kimse yerinde duramayacak…”
“Elazığ Çayda Çıra Film Festivali Tanıtım Toplantısı Yapıldı ”
“Iron Man 3’ün İlk Fragmanı Yayınlandı!”
“Küçük Nüanslar Korosu “23 Nisan Tam 100 Yıldır” Şiir Videosu”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32