23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21:00’de Pepsi’nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk (Beyaz), müzik ve eğlence dünyasının ünlü isimlerinden Ceylan Ertem, Fatma Turgut, Mehmet Erdem, Sertab Erener ve Sıla’nın evlerinden katılarak performanslarını gerçekleşecekleri ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik!’’ konseri, izleyenlere keyifli bir bayram gecesi yaşatacak.
Pepsi Türkiye YouTube kanalından (youtube.com/pepsiturkiye) yayınlanacak ve yaklaşık 1.5 saat sürecek ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik!’’ konserinde hayranlarıyla buluşacak olan ünlü isimler, evde kaldıkları bu günlerdeki özlemlerini de paylaşacaklar.
Ünlüler “Pepsi ile Evlere Şenlik” Konseriyle Bayramda Evinize Konuk Oluyor
Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Pepsi, bayram öncesi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek online konsere ev sahipliği yapacak.
DİĞER HABERLER
Miley Cyrus 30 Mayıs’ta Yayınlanacak Yeni Albümü Something Beautiful’u Duyurdu!
Merakla beklenen dokuzuncu stüdyo albümü Something Beautiful’un kapağını resmi olarak paylaştı.
“Seyahat Ettiğiniz Ülkenin Kültürüne Fransız Kalmayın”
“Yalnız Yürümek Kadınlar İçin Hala Küresel Bir Sorun!”
“Hugh Jackman`ın Muhteşem Gösterisine Sayılı Günler Kaldı!”
“D Vitamini Eksikliği Saç Döküyor”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32