MAGAZİN

2014 Magazin Dünyasın da Müthiş Kehanetler

Gülben Ergen 2014`te sonu evlilikle sonuçlanacak büyük aşk yaşayacak. Çağatay Ulusoy`ı aşk bekliyor.
 
   
 
 
     

Gülben Ergen'i boşanmasını kimse beklemiyordu, o bildi...

Demet Akalın'ın hamileliği herkese sürpriz oldu ama o aylar öncesinde söylemişti.

Tuncay Kurtiz’in vefatını, Aziz Yıldırım’ın seçimleri kazanacağını çok önce bilen genç Astrolog Anıl Can’ın dedikleri bir bir çıkıyor.

Genç astrolog Anıl Can magazin dünyasına dair çok çarpıcı kehanetler ortaya attı. Falcı olmadığını, fala bakmadığını, geleceğini gördüğünü ve sadece gelecek tahminleri yaptığını söyleyen Anıl Can'ın 2014 kehanetlerinden birkaçı şöyle;

Kenan Doğulu'yla Beren Saat arasında önce sallantı, sonra evlilik var. Beklenen düğün için tarih alınacak ama bazı anlaşmazlıklar olabilir. Mayıs 2014'te Kenan Doğulu - Beren Saat aşkını bir sallantı bekliyor ancak ünlü çift er ya da geç evlenecek.

Demet Akalın'ın bebeği olacak ama ikinci kez hamile kalması zor. Sağlığına dikkat etmeli ve fiziksel olarak daha özenli olmalı.

Gülben Ergen kendisini çocuklarına adamış bir kadın olarak görünmesine rağmen aşka hala çok aç. 2014'te Gülben Ergen'i bir aşk bekliyor. Bu aşkı gizli yaşayacak ve sürpriz aşk evlilik ile noktalanacak.

Meryem Uzerli'nin beklenen bebeği doğacak ama güzel oyuncu uzun süre Türkiye'ye gelmeyecek. Çocuğun babası Can Ateş bebeğine sahip çıkmayacak. Meryem Uzerli'ye yeni bir aşk da görünmüyor.

Çağatay Ulusoy ilişki yaşayacak. Önümüzdeki sene aşk haberi çıkacak. Dizisinden biriyle aşk yaşama ihtimali bile var.

Ebru Şallı'nın bilinçaltında büyük problemler yaşayacağı için yeni ilişkisi de uzun sürmeyecek.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>