Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen hayranları Yalın’ı dinlemek için saatler öncesinden gelerek konser alanını doldururken, Yalın uzun alkışlar arasında sahneye çıktı.
Akasya’da gerçekleşen tüm etkinlikler gibi ücretsiz olan konserde, romantik dakikalar yaşanırken, özellikle genç kızlar sahne önünde selfie çektirdiler. Yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren sanatçı, Akasya Acıbadem misafirlerine eşsiz bir müzik şöleni yaşattı. Kesintisiz olarak yaklaşık iki saat sahnede kalan Yalın’ı yağmura rağmen hayranlı yalnız bırakmadı ve tüm şarkılara eşlik etti.
Akasya’nın birinci yıl kutlamaları; konserlerin yanı sıra baleden söyleşiye, sergiden caz dinletisine kadar mart ayı sonuna kadar sürecek.
Akasya Acıbadem’de “Yalın” Yağmuru!
Ünlü sanatçı Yalın, Akasya Acıbadem’in kuruluşunun birinci yılı kutlamaları çerçevesinde sahnedeydi.
DİĞER HABERLER
Zeynep Bastık: "Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın"
Lazer tutulmasına sinirlendi! Sahneden sert çıktı: Bu bir sevgi göstergesi değil…
Gülben Ergen Amerika Turnesine Dallas’tan Başladı
Gülben Ergen, Amerika’daki üç konserlik turnesinin ilk durağı olan Dallas’ta sahneye çıktı.
“Duruş Bozukluğunu Düzelten Egzersizler”
“Hızlı ve Öfkeli 7’den Tarihi Rekor!!!”
“Yılmaz Erdoğan Organize geliyor”
“Akbank Kültür Sanat Merkezi Kasım Etkinlikleri!”
“İklim Krizi Bir Sağlık Krizidir”
“Victoria Secret`tan Merakla Beklenen 14 Şubat Koleksiyonu!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












