Biz sadece arkadaşız!
Yakında evlenecekleri tahmin edilen Nicole Kidman ile zenci şarkıcı Lenny Kravitz'in, sadece arkadaş oldukları iddia edildi.
![]() |
||
Ancak ''People'' dergisi, Kravitz'in bir aile dostuna dayanarak, ''çiftin arasında romantik bir ilişki olmadığını'' yazdı. Dergiye açıklama yapan kişi, ''Nicole ve Lenny birbirlerinden hoşlanıyorlar.
Fakat aralarındaki ilişkiye romantik bir bağ denilemez'' diye konuştu. Bu arada, Kravitz, Miami Shore Kulüp'te verilen bir partide, adı İsis Arruda olduğu belirtilen Brezilyalı bir artistle görüldü.
''Çiftin partiden birlikte ve romantik şekilde ayrıldıkları'' görgü tanıkları tarafından ifade edildi.
Aralarında romantik ilişki bulunmasa da Kidman ve Kravitz'in birlikte iyi müzik yaptıkları belirtiliyor. Bu arada Kidman'ın ''2004 yılında Lenny ile birlikte bir CD çıkarma projesinden söz ettiği'' bildirildi.
EVLENİRSEM HABER VERİRİM
Öte yandan, Kidman, Fox News'a yaptığı açıklamada, ''Henüz evlenmedim. Bakın parmağımda yüzük var mı? Hayır. Daha önce de söylemiştim, bunu çok ciddiye alıyorum. Evlenmedim. Evlenecek olursam haber veririm'' dedi.
DİĞER HABERLER
Gülben Ergen Amerika Turnesine Dallas’tan Başladı
Gülben Ergen, Amerika’daki üç konserlik turnesinin ilk durağı olan Dallas’ta sahneye çıktı.
Hollywood’ta Bir Türk
Hollywood’ta 500 milyon dolarlık proje Türk İnşaat Mühendisine Furkan Demircioğlu’na emanet.
“Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler”
“M.Asam Şeker kristalli Peeling”
“Gelin Damat Dergisi’nden Türkiye’nin İlk “Evlilik Konsept Mağazası”: Gelin Damat Florya!”
“Bayramda Urla’ya Gideceklere Müjde: Müzik Şöleni Sizi Bekliyor”
“Çok kesitli bilgisayarlı tomografi”
“Kadınlar Erkeklere Nasıl Cezalar Veriyor? ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32













