Radyo ve müzik kanallarının en çok istek alan isimlerinden biri olan Demet Akalın, yeni şarkılarıyla da yine kendi rekorunu kırmaya devam ediyor.
Ünlü şarkıcı Haktan ile düet yaptığı “Yekten” şarkısına önceki gün Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde klip çeken Demet Akalın arka arakaya yeni şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor.
Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine albümünün 4’ncü klibi olan “Yekten” i seçen Demet Akalın “Yekten albüm çıktığından bu yana en çok istek alan şarkılar arasındaydı Haktan ile zamanı bekledik ve harika bir iş çıktı” diyerek duygularını dile getirdi.
Demet Akalın 12 Ekim Cumartesi günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde vereceği konseri için şimdiden hazırlıklara başladı.
Demet Akalın feat Haktan “Yekten” Kliplendi
Her albümüyle dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın ‘Ateş’ ismini verdiği kariyerinin 11. albümü ile bu geleneğini bozmadı!
“Sinema Seyirci Sayısı Azaldı!!!”
“Kabızlıkla Baş Edebilirsiniz”
“7.Malatya Uluslararası Film Festivali Tarihleri Belli Oldu!”
“Ferzan Özpetek Tüm Listelerde 1 Numara!”
“Zaman….”
“Oje Kurutmanın En Pratik Yolu!”
“Hangi Besinler Sivilceye İyi Geliyor?”
“14.Filmmor Kadın Filmleri Festivali Başladı”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32