Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü müzisyen ve klarnetçi Hüsnü Şenlendirici oldu. Geçtiğimiz haftalarda ‘Hüsn-ü Avare ’ adlı albümü çıkartan Hüsnü Şenlendirici, canlı yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.
Müziklerim Yaşantımın Yansımaları
Duygusal bir insan olduğunu ve kimi zaman kendi şarkılarını dinlerken duygusal anlar yaşadığını belirten Hüsnü Şenlendirici “Bazen kendi kendimi dinlerken ne derdin var be bu kadar diyorum. Bu kendi yaşamımın ve hayattan gördüklerimin yansımaları. Sadece aşktan beslenmiyorum. Çiçekler, ağaçlar, kuşlar ya da o gün sokakta gördüğüm yaşlı bir teyze ya da bir çocuk. Duygusal bir adamım. Hatta geçenlerde aklıma geldi bir süredir ağlamıyorum, diye. Bazen de klarnete bakıp diyorum ki; Vay be seninle bir ömür. Bakalım daha başımıza neler gelecek ve neler yaşayacağız” dedi.
Yıllar Önce Kumkapı’daki Mekandan Kovuldum
İstanbul'a ilk geldiği yıllarda Kumkapı'da mekandan kovulduğunu anlatan Hüsnü Şenlendirici “Yıllar önce çocuk yaşlarda Bergama’da köylerde akrabalarla düğünlerde çalıyordum. Daha sonra İstanbul'a geldim. Kulağa klarnet çalarak bahşiş alma hikayesini hiç bir zaman beceremedim. Yine Kumkapı’da çalarken klarneti müşterinin kulağına çok fazla tutup eziyete çevirince, mekanın arka kapısından bana yürü dediler. İlk kez böyle kovuldum” dedi.
Hüsnü Şenlendirici "Yıllar Önce Kumkapı`daki Mekandan Kovuldum
Hüsnü Şenlendirici ‘Hadi be’ye konuştu…
DİĞER HABERLER
Zeynep Bastık: "Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın"
Lazer tutulmasına sinirlendi! Sahneden sert çıktı: Bu bir sevgi göstergesi değil…
Gülben Ergen Amerika Turnesine Dallas’tan Başladı
Gülben Ergen, Amerika’daki üç konserlik turnesinin ilk durağı olan Dallas’ta sahneye çıktı.
“Diyette tabiatın formülleri ”
“Sevgilinize Eşsiz Bir Hediye Verin”
“Allah’ım bu kâbustan uyandır n’olur! Bir erkekle aynı evde yaşıyor olamam!”
“Marks&Spencer Türkiye’nin Yeni “Marka Dostu”Ahu Yağtu Oldu!”
“Uçaktayken Asla Yapmamanız Gereken 11 Şey”
“K.V.K. Axess ailesine katıldı!”
“Güneş Güzele Vurmaz Güzelde Leke Yapar!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












