Seneler sonra sevenlerinin karşısına çıkan Özcan Deniz: “Az bir zaman değil 30 yıldır sizlerle beraberiz. Ne hikayeler, filmler, diziler ve şarkılar paylaştık sizlerle. 30 yıllık serüvenimizin son 10 yılında sinemaya biraz ağırlık verdim. Bu boşlukta aslında müzikten de kopmadım, sadece seyrekleştirdim ama bundan sonra müziğe ağırlık vereceğim. Eğer müziğe geri dönülecekse bu mekan Cahide Palazzo olmalıydı. Tekrar sizlerle olmaktan çok mutluyum.” diyerek misafirleriyle hasret giderdi.
Sahnenin çok büyülü bir yer olduğunu ve her seferinin ayrı bir heyecan olduğunu belirten Özcan Deniz, sahneye çıktığı anda her şeyin geçtiğini söyleyerek bu gece şarkılarıyla misafirlerini duygudan duyguya sürükleyeceğinin sinyalini verdi.
Gece boyunca geçmişten günümüze en popüler aşk şarkılarının yanı sıra, hareketli şarkıları da seslendiren sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti çekti.
İstanbullular Yıllar Sonra Özcan Deniz’le Hasret Giderdi
Sevilen sanatçı Özcan Deniz, 10 yıl sonra ilk kez ilklerin mekanı Cahide Palazzo’da sahne aldı.
DİĞER HABERLER
“Öykü Cengiz ile O An’ın Öykü’sü” Yeni Sezona Başladı!
İlk bölüm konuğu ise çiçeği burnunda eşi, başarılı oyuncu Tolga Güleç idi...
30 Yıldır Sahnenin Değişmeyen İsmi CENK EREN`in Yeni Menajeri ÖZGÜR ARAS
Bazı sanatçılar şarkı söyler, bazıları ise bir geceyi unutulmaz kılar...
“Yüzenler Yürüyenlerden Daha Uzun Yaşıyor”
“Hazımsızlığa İyi Gelen 7 Besin”
“Whatsapp Kullanana Bomba Haber”
“Palto ve kaban rehberiniz; Marella”
“Doğum Sonrası Depresyonundan 8 Adımda Kurtulun!”
“8. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivalinde mutlu son... ”
“30.Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması İçin Hazırlıklar Başladı!”
“Tosca Blu 28 Kasım’da Açılıyor… ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












