Paranoya için Ece Samlı yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Kemal Doğulu, hem eğlenceli performansıyla hem de şık tarzıyla çok konuşulacak. Doğulu’nun, Junior Post Prodüksiyon imzalı klipteki “paranoya” halleri ortaya keyifli görüntüler çıkardı.
Paranoya etkisi…
İlk olarak 2007 yılında Hande Yener’den dinlediğimiz şarkının Kemal Doğulu tarafından yeniden yorumlanması büyük ilgi gördü. Sosyal medyada kısa süre içinde sıkça paylaşılan şarkı çok beğenildi.
Alim Yapım etiketiyle Kadir Doğulu’nun yapımcılığında piyasaya sürülen şarkının sözü ve müziği Ertuğ Ergin’e, düzenlemesi ise Semih Gönder’e ait. Paranoya tüm dijital platformlarda!
https://www.youtube.com/watch?v=UI60W9TAU3c
Kemal Doğulu Paranoya’yı Kliplendirdi!
Geçtiğimiz haftalarda başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek “Paranoya” şarkısını müzikseverler ile buluşturan Kemal Doğulu, şarkının klibi için kamera karşısına geçti.
DİĞER HABERLER
““Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” Merakla Beklenen Fragman Yayınlandı!!!”
“adL “Night Zoom Styled By Mert Aslan” Diskosu Doldu Taştı!!!”
“Pırıltılı, ışıltılı, şıkırtılı”
“GÖREVİMİZ TATİL Tipik Bir Türk Ailesinin “Tatil ile İmtihanı!””
“Cemal Süreya Kadıköy`de Anılacak”
““Bana Bir Soygun Yaz” Filminin Yeni Teaser’ı ‘Terletti’!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












