Nicole Kidman dertli
Amerikalı oyuncu Nicole Kidman, bekar bir anne olmanın, sevgili bulmayı zorlaştırdığını söyledi.
![]() |
||
Kidman, Now dergisine yaptığı açıklamada, biriyle tanışmayı ve mutlu olmayı umduğunu belirterek, ''37 yaşında, iki çocuklu bir kadınım. Erkekler kapımı çalmıyor'' dedi.
Açıklamasıyla ''yalnız kalpler kulübü''nden kadın izlenimi yaratmak istemediğini ifade eden Kidman, ''Çocuklar benim önceliğim. Onları yerel gösteriler, beyzbol maçları ve filmlere yanımda götürüyorum. Bu, yeni sahne alan bir erkeğe çok çekici gelmez, değil mi'' diye konuştu.
Yıl başında rockçı Lenny Kravitz ile yollarını ayıran Kidman, şu anda hayatında kimsenin bulunmadığını söyledi ve eski eşi oyuncu Tom Cruise ile tekrar bir araya geleceği yönündeki haberleri yalanladı.
Nicole Kidman, yeme bozukluğu çektiğine ve çok zayıf göründüğüne ilişkin haberler için de ''buna saç modelini değiştirmesinin yol açtığı'' yorumunu yaptı.
Milliyet
DİĞER HABERLER
“KARDELEN’in Yeni Albümü “Habibi” 2 Şubat’ta Yayında”
“Bu Burçlarla Birlikte Olmayın!!!”
“Sonbaharda Cildinize Doğal Bir Dokunuş”
“Lion Diamond’ın Yılbaşı Koleksiyonuyla Kusursuz Şıklık”
“Estetik Meme Küçültme Ameliyatı”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32