MODA - STİL

2005 yazının favori mayoları...

Renk renk makrameler, pullar ve işlemelerle yaza “merhaba“ diyerek çizgisini bir üst kulvara taşıyan Nelson, 2005’in favorileri arasında...
 
   
 
 
     
Nelson’un gözdesi makrame, bu yazın favorisi

Bu sene bambaşka bir koleksiyon ve onlarca tasarım alternatifiyle karşımıza çıkan Nelson, sıcak yaz günlerinde denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için özel olarak üretilmiş bikini ve mayoları ile göz dolduruyor.

Desenlerini geometrik şekiller, puantiyeler ve çiçeklerin oluşturduğu koleksiyonda en çok göze çarpan yenilik, üzeri makrame örgülerle renklendirilmiş ürünler ve bu ürünleri tamamlayan aksesuarlar.


Nelson’da bikini ve mayo aksesuarlarını bele bağlanan ve başa takılan makrame örgüler oluşturuyor.

El işlemeleri, nakışlar, boncuklar ve pulların yoğunlukta kullanıldığı Nelson bikini ve mayolarında mini etekli modeller ve düşük belli minik şortlar fark yaratmak isteyen bayanların tercihi.

Özellikle büyük göğüslü bayanlar için göğüsleri toparlayan ve sarkmaları gizleyen bikini ve mayolar, hem vücuda orantı kazandırıyor hem de olduğundan daha zayıf gösteriyor. Ayrıca bikini ve mayolar için özel olarak geliştirilmiş göğüs desteği, dilediğiniz göğüs şekline sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Rahatlıkları ile hem yüzmeye hem de güneşlenmeye keyif katacak olan renk renk bikini ve mayoların oluşturduğu Nelson koleksiyonu, bu sene de plaj modasının çizgisini belirliyor.


Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>