MODA - STİL

2006 İlkbahar/Yaz saç trendleri

Her sezon dünyada saç trendlerini belirleyen Schwarzkopf Professional tarafından hazırlanan Essential Looks koleksiyonunda yer alan Simplicity, Purity, City Slicker, Sport Luxe ve Glam isimli 5 saç trendini...
 
   
 
 
     


Her sezon dünyada saç trendlerini belirleyen Schwarzkopf Professional tarafından hazırlanan Essential Looks koleksiyonunda yer alan Simplicity, Purity, City Slicker, Sport Luxe ve Glam isimli 5 saç trendini, Türkiye’nin seçkin kuaförleri yorumladı.



Morroom’dan Jale Mala, Simplicity’yi, en temel haliyle, kişisel tarzında düzeni, beyazlığı ve sıkı bir görünümü seven kadınlar için önerirken, Toni&Guy Hairdressing’den Eren Tekin Simplicity’de derinlik ve parlak bir sonlandırma için bu sezon Igora’nın parlak bakır ve bej tonlarının tercih edildiğini belirtti.





Kırıktarak Ali Ayyıldız’dan Ali Ayyıldız’ın Purity yorumu ise şöyle: “ Yana taranmış kahküller, önlerde ve yanlarda çarpıcı uzunlukta tutamlarla genç kızlığın uğraş gerektirmeyen şıklığını arayanlar için.”
Purity’i yorumlayan bir başka kuaför ise Trio Güzellik Merkezi-Ulus’dan Sezgin Köle: “Purity trendini tercih eden bayanlar için, dişilik yumuşaklık anlamında değil – bu göz alıcı şekil, hayatı bildiği gibi yaşayanlar için Igora Action Paint’in kışkırtıcı renkleriyle tamamlanıyor.”





Ebil Saç tasarım/Academy’den Murat Şahin, City Slicker isimli saç trendini, “Koyu ve güçlü saç rengi, Igora’nın kestane kahvesi ve derin çikolata tonları arasında bakır ve petrol rengi tutamlarla çarpıcı hale geliyor” diye yorumluyor. City Slicker’ı Erdal&Gürdal Kuaför’den Gürdal Fidan ise şöyle özetliyor: “Sokak şıklığıyla buluşan siyah çizgili takımları, yoğun kaküller ve Igora’nın acı çikolata tonlarıyla renklendirilmiş saçlarla birlikte düşünün. İşte City Slicker’ın şehirli kızları”





London Kuaför’den Ali Yıldırım, Sport Luxe trendini yorumlarken hareketli parlaklığı yakalamak için Igora’nın çikolata altın ve bakır tonlarının tercih edildiğini belirtiyor. Hair Baykan&Gürkan’dan Levent Güler ise Sport Luxe trendindeki saçları çarpıcı sözlerle tanımlıyor: “Saçlar muhteşem bir sonlandırma ile kısa, baş döndürücü ve eğlenceli.”





Cadde Kuaför’den Taner Kızıltuğ Glam trendini gösterişi seven kadınlara öneriyor. “Saçlar dağınık, baştan çıkarıcı ve hacimli, Igora’nın derin altın ve şampanya tonlarıyla parlıyor” diye yorumluyor. İbrahim&İbrahim Kuaför’den İbrahim Kaya, “Glam kesimi Igora’nın derin bir bakır tonu ile güzelleşirken, şampanya tonları modele şıklık katıyor” şeklinde özetliyor.



Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>