MODA - STİL

2008 yazı tutku dolu geçecek.

Dünyanın önde gelen perakende devlerinden C&A, 2007-2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu gerçekleştirdiği fashion show ile tanıttı.
 
   
 
 
     
C&A’in uluslararası moda showu için büyük çabalar sonucunda yine özel bir konum seçildi. Ellli yıllardan kalma eski bir endüstri bölgesi olan Köln’deki DIE HALLE Tor 2 , en modern iletişim ve idare merkezlerinden biri haline getirilmek üzere elden geçirildi, eskiyle yeninin karışımı ile moda tutkunlarına hoş dakikalar yaşatıldı.


Doğanın en önemli unsurlarıyla donatılmış olan podyumun tasarımı ve mekanın atmosferi birbirini tamamlarken, C&A'in 2007-2008 İlkbahar Yaz koleksiyonu moda severlerden tam not aldı.


Germany’s Next Topmodel birincisi Barbara Meier C&A Moda Showunda

Koreografisini uluslararası moda sahnelerinde yenilikçi ve taklit edilmesi imkansız başarılı defileleri bulunan Bruce Darnell’in yaptığı moda showunda C&A’in İlkbahar-Yaz koleksiyonu birbirinden güzel ve başarılı uluslararası mankenler tarafından sergilendi.


Germany`s Next Topmodel“ yarışmasını kazanan Barbara Meier ise “C&A 'in yaz koleksiyonundaki birbirinden güzel kıyafetlerle göz kamaştırdı.

Siyah ve beyazın hakim olduğu koleksiyonda gömlekler, tunikler, şortlar ve elbiseler bu yaza da damgasını vuracak, C&A’in rengarenk ürün seçenekleriyle cıvıl cıvıl bir yaz sizleri bekleyecek.

Sonbahardaki bu yaz eğlencesine on bir farklı ülkeden üç yüzden fazla moda editörünün katıldı.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>