MODA - STİL

2015 Yazının En Gözde Ayakkabıları

Öne çıkan ayakkabı modelleri bu yaz şıklığınıza şıklık katıyor...
 
   
 
 
     

Moda dünyasının en yeni ve sofistike markalarını modaseverler ile buluşturan Harvey Nichols, Bionda Castana’dan Giuseppe Zanotti’ye, Manolo Blahnik’ten Sophia Webster ve Nicolas Kirkwood’a kadar uzanan geniş marka yelpazesinde yer alan sezonun öne çıkan ayakkabı modelleri ile bu yaz da şıklığınızı tamamlıyor.

Jessica Alba, Alexa Chung, Nicole Richie gibi ünlü yıldızların vaz geçilmezi Bionda Castana’nın el yapımı sofistike ayakkabılarına bu sezon bir yenisi daha eklendi. Markanın bilekten bağlama detayı ile dikkat çeken yeni modeli “Lana” canlı renkleriyle yine göz kamaştırırken, puantiyeli ve grafik desenli modelleri şimdiden bekleme listeleri oluşturuyor.



Feminen ve iddialı modelleri ile tanınan Giuseppe Zanotti’nin zincirler, parlak taşlar, deniz kabukları ve fiyonklarla zenginleşen modelleri bu yaz da gecelere şıklık katıyor.

Sex and the City’nin ayakkabı tasarımcısı Manolo Blahnik ise bu sezon da renk ve dikiş detaylarının öne çıktığı feminen modelleriyle şıklığı gündüzden geceye taşıyor.



Tarzıyla konuşturmayı sevenlerin vazgeçilmezi Sophia Webster püskül ve ponpon gibi sıra dışı detayların yer aldığı birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımları ile dikkat çekerken, Nicolas Kirkwood şıklığın yanında rahatlıktan vazgeçemeyenler için sivri burunlu ve parlak renklerdeki modelleriyle babetleri yeniden yorumluyor.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>