MODA - STİL

2016 Evlilik Ve Düğün Modası İçin Geri Sayım Başladı!!!

2016 Evlilik trendleri ‘Çiçek’ konsepti ile Ocak’ta görücüye çıkıyor.
 
   
 
 
     

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı, evlenecek çiftlere en yeni trendleri tanıtmak ve onlara birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunmak için 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Patika fuarcılık tarafından bu yıl 14.sü gerçekleşecek fuara katılım bir hayli yoğun.

14. kez düzenlenen fuarın bu yılki konsepti ise ‘Çiçek Gelinler’…

Bu yıl dünya modasında trend olarak öne çıkan ‘çiçek’ teması, hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen gelin adaylarına da ilham verecek.

Gelinlikten davetiyeye, pastadan düğün mekanına, damatlıktan düğün fotoğrafçılığına, dekorasyondan organizasyon şirketlerine kadar 20’nin üzerinde iş kolunu kapsayan Fuar, çiftlere bir çok alternatifi bir arada sunuyor.
Modanın yeni sezon akımı ‘çiçek konsepti’ gelinlerin hayallerine de yön verecek…

Hayatlarının en güzel gününü çiçek bahçesine dönüştüren tüm gelinler, önümüzdeki sezonda düğün konseptlerini de çiçek üzerine şekillendirecek. Yeni sezonda dünya modasına yön verenlerin vazgeçilmezi haline dönüşen çiçekler ,‘İçinde Aşk Olan Fuar’ olarak anılan Evlilik Dünyası Fuarı’nın da ilham kaynağı oldu.

Çiçek bahçesinin birbirinden güzel renklerinin armonisinde dans eden gelinler, sevdiklerinin anılarında da çiçek kokulu bir iz bırakacak. Gelin buketlerinde tercih edilen binbir renkte çiçek konseptleri, düğünleri de bahar bahçesine dönüştürecek.

Dekorasyondan organizasyona, fotoğraf çekiminden gelinliğe kadar çiçek konsepti her alanda kullanılacak. Özellikle son yıllarda öne çıkan üç boyutlu gelinliklerde de çiçek detayları gelin adaylarının gözdesi olacak. Evlilik Dünyası Fuarı’nda tüm bu detaylar ziyaretçilerle buluşacak.

İstanbul’da evlenen 100 bin çiftin yüzde 60’ı fuarı ziyaret ediyor…

Evlilik Dünyası Fuarı’nın bugüne kadar 450 binden fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik ettiğini belirten Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, “Bu yıl 14.sünü düzenleyeceğimiz fuar, sadece çiftlerin düğün hazırlığına değil, aynı zamanda ev kurma sürecinde gerekli olabilecek ürün gruplarına da ulaşmalarını sağlıyor. Sektörün yeni firmalarını görebilecekleri ve dünya trendlerini yakalayabilecekleri zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlere alternatifler sunuyor. 2016 yılında hedefimiz 60 bin çifte ulaşmak. 1 milyar TL’nin üzerinde bir ticari hacim yaratan Evlilik Dünyası Fuarı, 2016 yılında da sektöre önemli katkılar sağlayacak. İlk yılında 800 metrekare alanda 38 firmanın katılımıyla organize edilen fuar, bu yıl 8 bin 500 metrekare alanda yaklaşık 120 firmanın katılımıyla kapılarını açacak. Bu yıl 50’ye yakın firma fuara ilk kez katılıyor. Gerek ziyaretçi gerekse katılımcı anlamında fuara ilgi her geçen yıl daha da büyüyor. İlk yılında 14 bin ziyaretçi ağırlayan Evlilik Dünyası Fuarı, geçen yıl 47. 520 ziyaretçiye ulaşmıştı. Bu yıl çiftlerin isteklerini, değişen trendleri de gözönüne alarak yaptığımız düzenlemeler ve yenilikler neticesinde çok daha fazla ziyaretçi hedefliyoruz” diye konuştu.

Fuar, İtalya’da evlenmek isteyenlerden, digital anı defteri isteyenlere kadar her isteğe yanıt veriyor…

Evlilik Dünyası Fuarı’nda; düğün mekanı, gelinlik, fotoğraf ve organizasyon firmalarının ağırlığı hissedilecek. Geçmiş yıllarla karşılaştırıldığında özellikle gelinlik ve mekan firmalarının fuara katılımı bu yıl daha yoğun olacak. Evlilik Dünyası 2016’ya katılan firmalar arasında farklı hizmetleriyle dikkat çekenler de var.

İtalya’dan gelen organizasyon firması Sposa Mediterranea bunlardan biri. Şirket ‘İtalya’da Evleniyorum’ konseptiyle yurtdışında evlenmek isteyen çiftlere hitap edecek. Fuara ilk kez katılan bir başka firma, çiftlerin ev içi dekorasyonu için alternatifler sunarken ünlü manken Ebru Şancı da fuarda kendi tasarımı olan gelinlik ve abiye kıyafetlerini sergileyecek. Ayrıca evlenecek çiftlerin özel günleri için farklı bir konsept hazırlayan bir firma da “dijital anı defteri”ni ziyaretçilerle buluşturacak.

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret etmek isteyenler www.evlilikfuari.com adresinden online davetiye alabilirler.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU

REKLAM
reklam@cosmoturk.com

İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com

TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32

-->
>