DeFacto’nun reklam yüzü olan Aras Bulut İynemli, bu kez kendi hazırladığı koleksiyon için kamera karşısına geçti. DeFacto için hazırladığı kapsül koleksiyonun tanıtım çekimlerinde modellik yapan Aras Bulut İynemli’nin fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz çekti.
Aras Bulut İynemli’nin DeFacto için hazırladığı kapsül koleksiyonun fotoğraf çekimleri, Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapıldı. Ünlü oyuncunun kendi giyim tarzını yansıtan parçalardan oluşan özel koleksiyonun fotoğrafları Tamer Yılmaz tarafından çekildi.
DeFacto müşterileri için spor şık tasarımlardan özel bir seçki oluşturan Aras Bulut İynemli, özel koleksiyonu için modellik de yaptı.
DeFacto, Aras Bulut İynemli imzasıyla satışa sunulacak koleksiyonda, kapüşonlu ve uzun sweatlerden montlara, yıkamalı jeanlerden kış kombinlerinin tamamlayıcısı postal botlar ve sneakerlara kadar pek çok seçenek sunuyor. Bomber ceketler ise koleksiyonun yıldızları arasında yer alıyor.
Aras Bulut’un favori aksesuarları şapkalar ve sırt çantalarının dikkat çektiği koleksiyonda, sezonun trend renkleri haki, kiremit ve siyahlar ile kamuflaj desenleri öne çıkıyor.
Aras Bulut İynemli Defacto İçin Özel Koleksiyon Hazırladı
Bu kez kendi koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
DİĞER HABERLER
Dünyanın En Büyük Açık Hava Moda Etkinliği 11.Kez Laleli’de
Tarihle moda buluşuyor: Laleli’de şov zamanı 110 kombin, 60 model podyumda…
“Sevgi çemberi projesi başladı”
“Bebeğinizin Cinsiyeti Yediklerinizde Gizli”
“Doğru mayoyu nasıl seçeceğim? ”
“Yeni İnci Homewear 2010 İlkbahar/Yaz ”
“Erkeklerin Gizemli Dünyasında Adım Adım”
“1 mm Uzatın 10 Yaş Gençleşin!”
“İnci Deri`den "Dolgu" Şıklığı!”
“Sunucu Sibel Çakı`ya Ekibinden Doğum Günü Kutlaması”
“Sessiz Evlilikte Sorunlar Konuşulmuyor Gerginlikler Artıyor!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32