Her sezonun kurtarıcı parçalarından olan denimler, 2016 Ilkbahar/Yaz sezonuyla birlikte farklı seçeneklerle karşımızda. Harvey Nichols’ın cool ve yenilikçi denim markalarıyla yeni sezonda şıklık ve rahatlığı bir arada keşfedin.
Alexander Wang Denim slim relaxed ve boyfriend gibi farklı kesimleriyle 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda denim tutkusunu bir doz arttırırken casual tarzınıza hitap eden Hollywood yıldızlarının tercihi J Brand modern, şehirli ve gösterişli modelleriyle karşımıza çıkıyor.
Sadace Harvey Nichols’da satışa sunulan dünya premium denim sektörünün öncü markalarından A Gold E, tek parçayla fark yaratmak isteyenlere kusursuz birçok seçenek sunuyor. Gündüzden geceye taşıyabileceğiniz Victoria Beckham Denim koleksiyonunda kusursuz kalıplar dikkat çekiyor.
Amerikan tarzından ilham alan denim modelleriyle Current/Elliott inovatif ve yaratıcı tasarımlarıyla jean severlerin yeni sezonda vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
2016 İlkbahar/Yaz sezonunda İngiliz süpermodel Rosie Huntington Whiteley’in yüzü olduğu Paige Denim markası modern kalıplarıyla gardırobunuzun demirbaşı olacak. Lüks jean rehberimizdeki bir diğer marka Citizens of Humanity, hem jeanleri hem de denim ceketleriyle ‘denim on denim’ trend’inin yeni sezondaki temsilcisi olacak.
DİĞER HABERLER
Lufian’ın Yeni Marka Yüzü Neslihan Atagül Doğulu Oldu!
30. yılında hazırladığı yeni sonbahar/kış koleksiyonuyla sezona güçlü bir başlangıç yapıyor.
Genç Tasarımcı Moda Harikası Efe Batur İlk Defilesi ile Moda Dünyasına Yepyeni Bir Soluk Getirecek
Cesur, yaratıcı ve 20 yaşında, Efe Batur ilk defilesiyle Zülfaris’te…
“Burcunuza En Uygun Saç Rengi Hangisi?”
“Yeni Yıl Sigarasız Bir Hayat İçin Harika Bir Başlangıç”
“İnsanın yaşamında aradıkları...”
“Hayalinizdeki Eve Kavuşmak İçin 10 Adım”
“Çok kesitli bilgisayarlı tomografi”
“Cilt Bakım Rutininize Yenilik Katacak Maske Serisi”
“Grammy Ödüllü Efsanevi Vokal Gregory Porter 24 Nisan da İstanbul`da! ”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32