Gezgin ve stil sahibi erkeğin markası Cacharel, yeni koleksiyon çekimini tarihi köklerini korurken, modern kültürü de bünyesine almayı başaran ve bir gezginin isteyebileceği her şeyi sunan Amsterdam’da Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdi.
Markanın çekim serüvenine eşlik eden ünlü Kanadalı model Jislain Duval objektif karşısına geçti. Cacharel erkeğinin seyahat güncesi özgün kombinlerle anlatılırken, Amsterdam sokaklarını Cacharel’in bu sezon ön plana çıkacak ürünleri renklendirdi. Sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü model, çekimi izleyenler tarafından beğeni topladı.
Günümüzün stil sahibi, yaşamı seven, yeniliklere açık, dünyaya duyarlı ve seyahat tutkunu Cacharel erkeği,Amsterdam keşfedilmesi gereken tüm sokaklarını, müzelerini, otellerini ve değişik dokularını keşfetti. Bu keyifli seyahat, Nihat Odabaşı’nın orijinal kareleriyle buluştu. Yeni sezon çekimi Amsterdam’ın sanatla estetiği buluşturduğu ünlülerin tercihi olarak anılan Andaz Oteli, Hollanda’nın ulusal müzesi Rijksmuseum, ünlü Dam Meydanı, kanalları ve daha birçok özel mekanda çekildi.
Gezgin Cacharel Ruhunu Yansıtmak Için Nihat Odabaşı Amsterdam Sokaklarında
Cacharel yeni koleksiyon çekimi...
“Mirgün Cabas’ın Kaleminden 2001 Eski Türkiye’nin Son Yılı”
“Şıklık Oyunlarında Zamansız ve İhtişamlı”
“Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi!”
“Örümcek Adam ağını gerdi sizi bekliyor”
“Tülin Şahin Milano Erkek Moda Haftasında AFFFAIR Defilesinde Tek Kadın Model Olarak Podyuma Çıkacak!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32