Hakan Akkaya, Monaco Prensi 2. Albert'in onur komitesinde olduğu Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun Kasım ayında Fransa’da düzenlediği dünya jet setinin yardım balosu olarak bilinen “BAL DES ETOILES” balosuna katıldı.
3 gün 3 gece süren baloda Hakan Akkaya, Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun düzenlediği yardım balolarının uluslararası komite üyesi Gizem Engin’e tasarladığı kıyafetlerle büyük beğeni topladı.
Hakan Akkaya “Türkiye'den bu davete katılmak benim için büyük onurdu. Mutluluğum tarif edilmez. Muhteşem vakit geçirdim.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Paris’te düzenlenen “Bal Des Etoiles” balosu, dünyanın en gözde sosyal sorumluluk davetleri arasında yer alıyor. Her yıl görkemiyle dikkat çeken bu baloların Monaco ayağı “Bal De L’ete” 27—28-29 Haziran’da dünya sosyetesini tekrar bir araya getirecek.
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
“Sıcak Gecelerde Rahat Uyku İçin 10 Altın Öneri”
“Guess Beachwear Koleksiyonuyla Yaza Hazır!”
“Boyun Ağrısına Engel Olmanın 9 Yolu”
“Kozmetikte yeni kampanyalar...”
“Ellerinizi Yıkamanız Gereken 8 Durum”
“İstanbul Haliç Festivali 4-9 Mart’ta İstanbul Sanat’ta!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












