Hakan Akkaya, Monaco Prensi 2. Albert'in onur komitesinde olduğu Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun Kasım ayında Fransa’da düzenlediği dünya jet setinin yardım balosu olarak bilinen “BAL DES ETOILES” balosuna katıldı.
3 gün 3 gece süren baloda Hakan Akkaya, Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun düzenlediği yardım balolarının uluslararası komite üyesi Gizem Engin’e tasarladığı kıyafetlerle büyük beğeni topladı.
Hakan Akkaya “Türkiye'den bu davete katılmak benim için büyük onurdu. Mutluluğum tarif edilmez. Muhteşem vakit geçirdim.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Paris’te düzenlenen “Bal Des Etoiles” balosu, dünyanın en gözde sosyal sorumluluk davetleri arasında yer alıyor. Her yıl görkemiyle dikkat çeken bu baloların Monaco ayağı “Bal De L’ete” 27—28-29 Haziran’da dünya sosyetesini tekrar bir araya getirecek.
DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Boğaz’da Müzik Şöleni 19 Mayıs’ta Başlıyor”
“Mustafa Seven`in Yeni Kişisel Fotoğraf Sergisi "Nasip" Londra`da”
“Mücevher İzlenimi Veren Mayo ve Bikiniler”
“Cildinizde "Enjeksiyonsuz Botoks" etkisi”
“İçinizdeki Sanatçıyı Caferağa’da Keşfedin...”
“Jane Birkin Babylon’da Sahne Alıyor!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












