Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı Hilltown Küçükyalı AVM’de ‘Black Friday’ temalı dolu dolu geçen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 7 gün süren ‘Black Friday Alışveriş ve Moda Günleri’ birçok sektörden girişimci markaları buluşturarak markalarını tanıtma imkanı sundu.
Jade&Co Events ve Brands&More çözüm ortaklığındaki Black Friday günleri Anadolu yakasının en prestijli avm’si Hilltown Küçükyalı AVM’de eğlence dolu gerçekleşti. Ünlü isimlerin de katılım sağladığı alışveriş günleri yoğun bir ilgiyle karşılandı. Stant açan markaların en yeni ürünlerini sergilediği etkinlikte aynı zamandan sürpriz indirimlerle de ziyaretçiler alışverişin keyfini çıkardı.
Black Friday alışveriş günlerine katılan ünlüler arasında; Özge Ulusoy, Beste Korkmaz, Bengü Arslan, Merve Aydın, Ceren Kaya, Nurçin Kaptanoğlu, Ümit Temurçin, Salih Seçkin Sevinç, Yağmur Kalyoncu ve Dilşat Erdil vardı.
Hilltown Küçükyalı Avm’de Black Friday Alışveriş Günleri Eğlence Dolu Geçti
Girişimciler 7 gün boyunca markalarını sergiledi...
“Prens Charles’tan yemek kitabı”
“U.S. Polo Assn. 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu”
“Saçınıza Nasıl Bakıyorsunuz?”
“Şarap Dünyasına Büyülü Yolculuk Başladı! ”
“Bayram Tatili Yaklaşıyor Araçsız Kalmayın!”
“Ücretsiz doğuma hazırlık kursu...”
“Su İçmeniz İçin 9 Çok Önemli Neden”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












