Her sezon hazırladığı erkek koleksiyonlarıyla büyük beğeni toplayan Niyazi Erdoğan, Küba’lı şair-yazar Reinaldo Arenas’ın çalkantılı hayatından esinlenerek hazırladığı 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İnci Deri erkeğiyle buluşturuyor. Sezona uygun rahat ayakkabı, çanta, iPad kılıfı, cüzdan, anahtarlık, kemer ve bileklik gibi aksesuarlar da tasarlayan Niyazi Erdoğan, İnci Deri erkeğini Küba esintili bir ruhun özgürlük yolculuğuna çıkarıyor.
.jpg)
İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş ve başarılı tasarımcı Niyazi Erdoğan’ın ev sahipliğinde dün gece gerçekleştirilen lansmana, Deniz Marşan, Başak Dizer Fransez, Serap Tibuk, Buse Terim, Uğurkan Erez, Duygu Akdeniz, Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi ve Mirgün Cabas gibi tanınmış simalar katıldı.
.jpg)
Niyazi Erdoğan İnci Deri Erkek Koleksiyonu
Başarılı tasarımcı Niyazi Erdoğan’ın inci deri erkeği için hazırladığı özel koleksiyonu Room Teşvikiye’de çok özel bir lansmanla görücüye çıktı.
DİĞER HABERLER
“Türkler 2017’de En Çok Hangi Ülkeye Gitmek İstiyor?”
“Ondan Kurtulmanın Basit Yolları”
“ Anneler Günü’ndAnneniz İçin En Özel Hediyeler Victoria’s Secret’tan!”
“Okan Bayülgen'le Deniz Seki Ayrıldı!”
“Erkekler Hakkında Merak Edilen 5 Soru”
“Kara Hasret Kalanlar için İlginç Kayak Destinasyonları”
“İftarlık Gazoz`un Galasında Gözyaşları Sel Oldu ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32












