Gelinlik ve abiyenin efsanevi markası Oleg Cassini, bahar ve yaz düğünleri için 3 boyutlu çiçekler ve dantellerle süslenen romantik gelinlikler hazırladı. Bahar çiçeklerinden ilham alarak hazırlanan büyülü modeller kendini prenses gibi hissetmek isteyen gelin adaylarının tercihi olacak.
Gelinlik ve abiyenin efsanevi markası Oleg Cassini, 2014 Gelinlik Koleksiyonuyla bahar aylarında evlenecek gelin adaylarına hayallerindeki şıklığı sunuyor. Düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hazırlıklarına başlayan gelin adayları bu yıl Oleg Cassini’nin bahar çiçeklerinden ilham alınarak hazırlanan modelleriyle büyülü bir dünyanın kapılarını aralayacak.
Koleksiyonda yer alan dantel ve ışıltılı taşlarla süslenen romantik gelinlikler, üç boyutlu çiçek detaylar ve kabarık tül etekler ile zenginleştirilmiş. Tamamı dantelle kaplanan romantik gelinlikler, ışıltılı detaylarla hareketlendirilen parçalar ve çiçeklerle bezenmiş tül kollu ya da fiyonk süslemeli göz alıcı modeller bu yıl Oleg Cassini’nin koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra sırt detaylarıyla zenginleştirilmiş gelinlikler ile nostaljik yaka modelleriyle farklı bir hava katılan gelinlikler romantik bir düğün hayal eden gelin adaylarının vazgeçilmezi olacak.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip Oleg Cassini’nin büyüleyici gelinlik modelleri arasından hayalinizdekini bulabilir ve en özel gününüzde kendinizi bir prenses gibi hissedebilirsiniz. Daha fazlası için Oleg Cassini stil sahibi şık kadınları mağazalarının büyülü dünyasına davet ediyor.
Oleg Cassini’den Romantik Bahar/Yaz Gelinlikleri
Oleg Cassini’den hayallerinizdeki gibi…
DİĞER HABERLER
Dünyanın En Büyük Açık Hava Moda Etkinliği 11.Kez Laleli’de
Tarihle moda buluşuyor: Laleli’de şov zamanı 110 kombin, 60 model podyumda…
“Ünlü İki İsimden İftar Yemeği: Hatice ve Ferman Toprak”
“Gözaltı Morluğuna ve Torbalanmalarına Son”
“İstanbul Coffee Festival’de Kahve Ve Müziği Aynı Çatı Altında Buluşturuyor”
“Zorlu’da Yılbaşı Heyecanı 31 Aralık’a Kadar Devam Ediyor”
“Serenay Sarıkaya`nın da Katıldığı Bulgari Studio Seoul`de Tanıtıldı!”
“99 Sayfada Tüp Bebeği Beklerken!”
“Kronik yorgunluğa hafif egzersiz ”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32