ParkBravo, 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda da gözalıcı bir koleksiyonla yaza cesur bir giriş yaptı.
Geçtiğimiz Sonbahar/Kış sezonunda Berrak Tüzünataç ile iş birliği yaparak koleksiyonlarını tanıtan Park Bravo, 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda da yine Berrak Tüzünataç ile bir araya geldi.
Özlem Kaya’nın Kreatif Direktörlüğünde hazırlanan yeni koleksiyon, Akdenizli cesur kadının stilini zamansız parçalar ve sezon trendleriyle buluşturmaya devam ediyor.
Park Bravo İlkbahar/Yaz koleksiyonunda nar çiçeği, turuncu, saks, mercan ve sarı gibi yazın sıcaklığını hissettiren renklerin yanısıra beyaz, lacivert, pudra ve bej gibi klasik renkler yer alıyor. Kumaşlarda ise keten, viskon gibi doğal kumaşlar, denim ve süet parçalar öne çıkıyor.
ParkBravo, birbirinden şık gece elbiselerinden oluşan parçaları da İlkbahar/Yaz koleksiyonuna ekleyerek Akdenizli kadının cesur ve şehirli stilini tamamlamasındaki en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.
DİĞER HABERLER
Dice Kayek Saat Yeni Sezon Çekimlerinde Ünlü Fotoğrafçı Mehmet Turgut İmzası
Yeni sezon koleksiyon çekimlerini fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile gerçekleştirdi.
“21.Yüzyılda İnsan Olmayı Odağına Alan Brand Week Istanbul 2021 İçin Geri Sayım Başladı!”
““Hadi Be Oğlum” Filminin İlk Teaser’ı Yayınlandı! ”
“Skincode’un bu yılbaşı fırsatı kaçmaz!..”
“Dirk Bikkembergs Türkiye’de İlk Mağazasını Açtı!”
“Huzur”
“Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz? ”
“ABD Büyükelçilik Rezidansında Cheryl Flake ile Keyifli Bir Sohbet”
“Hande Erçel Dünyaca Ünlü İsimlerin Katıldığı Magnum Cannes Partisinde Göz Kamaştırdı”
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32